reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martoosia te przepisy gdzies tam były ... z woda destylowana. Musisz na wątku w wyszukiwarce poszukać pod hasłem „ limonka „

Mihasia a który już tydzień u ciebie?

Imama jak sobie radzisz z trojka? :)

Jutro idę na betę trzymajcie
Kciuki stresuje się, powtórzę w poniedziałek
U mnie 8 tydzień, wizytę mam we wtorek, bo wysyłają mnie z pracy na zwolnienie i muszę odebrać.

reklama
Hej. Czytam już to forum dwa dni, zaczęłam od początku lecz, że stron jest bardzooo dużo i nie jestem wstanie wszystkiego przeczytać Ale pewnie Wy jesteście na bieżąco i może mi powiecie, czy komuś udało się zajść w wymarzoną ciążę jeżeli przytulanki były 2-3 dni przed owulacja? Może teraz coś o sobie powiem jestem mama wspaniałego rocznego synka i zaczelismy sie starać o rodzeństwo dla niego mąż jak i ja marzymy o córce choć wiadomo ze płci sie nie da zaplanować to chociaż chcielibyśmy troszkę pomóc losowi. Wiem, że zdrowie najważniejsze i ze synka drugiego też będę kochać nad życie zaczelismy się starać miesiąc temu i przytulanki były 3 dni przed owulacja A niestety zamiast dwóch II Przyszła @ może do sedna bo sie rozpisalam czy komuś udało się w ten sposób splodzic córeczkę i ile trwały starania?

Wymarzona c u mnie z takim odstepem nie udaje sie, jaknu wiekszosci chyba. To zalezy jak bardzo plodna jestes. Generalnie zaleca sie skracac ten czas jesli sie nie zachodzi w cisze z 3 na 2 z 2 na 1. No i zalezy od metody tez

A wiesz dokładnie kiedy mialas owu? Jakoś to mierzyłaś, sprawdzałaś? Może tym razem owu się przesunęła? Przytulaski były tylko raz czy jeszcze poprawialiście?

@Wymarzona C.... Tak jak dziewczyny piszą u mnie też nie było opcji z zajściem 3, 2,czy nawet 1 dzień przed 7 mies walczyłam i nic dlatego machnelam ręką bo tak bardzo chciałam być w ciąży [emoji846] no i mamy 24 tc[emoji12]chociaż płci nie udało się trafić ale i tak jestem szczęśliwa. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale Majac 30 parę lat to płodność spada i już coraz ciężej zajsc właśnie z odstepem[emoji846]powodzenia [emoji6]

@Wymarzona C.... Tak jak dziewczyny piszą u mnie też nie było opcji z zajściem 3, 2,czy nawet 1 dzień przed 7 mies walczyłam i nic dlatego machnelam ręką bo tak bardzo chciałam być w ciąży [emoji846] no i mamy 24 tc[emoji12]chociaż płci nie udało się trafić ale i tak jestem szczęśliwa. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale Majac 30 parę lat to płodność spada i już coraz ciężej zajsc właśnie z odstepem[emoji846]powodzenia [emoji6]
Nam się też dopiero wtedy udalo jak się owulacja przesunęła, także z dostępem gorzej. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką i ona ma córkę z samej owu, więc odstęp nie jest jedynym wyznacznikiem.

To jest loteria. Ale na pewno ciężej zajść w ciąże z dużym odstepem. Sa przypadki ciąży 5 dni przed owu również.

Ja np starałam się o synka prawie 1,5 roku sexy w sama owu i nic a teraz zaskoczyło prawie od razu. Różnie bywa z Ta płodnością ...

Zrobiłam betę proszę o kciuki!!
Dziś 13dpo , w 10 dniu miałam plamienie implantacyjne prawdopodobnie.
Któraś z was robiła betę orientacyjnie w tym czasie ? Jaka była ?

reklama
Nam się też dopiero wtedy udalo jak się owulacja przesunęła, także z dostępem gorzej. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką i ona ma córkę z samej owu, więc odstęp nie jest jedynym wyznacznikiem.
Dokładnie, duzo dziewczyn ma z owu córkę dlatego to nie jest już naprawdę żadnen wyznacznik zresztą my tutaj chyba większość mitów staraniowych obaliłysmy[emoji12][emoji23]

Do góry