reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martoosia te przepisy gdzies tam były ... z woda destylowana. Musisz na wątku w wyszukiwarce poszukać pod hasłem „ limonka „

Mihasia a który już tydzień u ciebie?

Imama jak sobie radzisz z trojka? :)

Jutro idę na betę trzymajcie
Kciuki stresuje się, powtórzę w poniedziałek
U mnie 8 tydzień, wizytę mam we wtorek, bo wysyłają mnie z pracy na zwolnienie i muszę odebrać.

reklama
Hej. Czytam już to forum dwa dni, zaczęłam od początku lecz, że stron jest bardzooo dużo i nie jestem wstanie wszystkiego przeczytać Ale pewnie Wy jesteście na bieżąco i może mi powiecie, czy komuś udało się zajść w wymarzoną ciążę jeżeli przytulanki były 2-3 dni przed owulacja? Może teraz coś o sobie powiem jestem mama wspaniałego rocznego synka i zaczelismy sie starać o rodzeństwo dla niego mąż jak i ja marzymy o córce choć wiadomo ze płci sie nie da zaplanować to chociaż chcielibyśmy troszkę pomóc losowi. Wiem, że zdrowie najważniejsze i ze synka drugiego też będę kochać nad życie zaczelismy się starać miesiąc temu i przytulanki były 3 dni przed owulacja A niestety zamiast dwóch II Przyszła @ może do sedna bo sie rozpisalam czy komuś udało się w ten sposób splodzic córeczkę i ile trwały starania?

Wymarzona c u mnie z takim odstepem nie udaje sie, jaknu wiekszosci chyba. To zalezy jak bardzo plodna jestes. Generalnie zaleca sie skracac ten czas jesli sie nie zachodzi w cisze z 3 na 2 z 2 na 1. No i zalezy od metody tez

A wiesz dokładnie kiedy mialas owu? Jakoś to mierzyłaś, sprawdzałaś? Może tym razem owu się przesunęła? Przytulaski były tylko raz czy jeszcze poprawialiście?

@Wymarzona C.... Tak jak dziewczyny piszą u mnie też nie było opcji z zajściem 3, 2,czy nawet 1 dzień przed 7 mies walczyłam i nic dlatego machnelam ręką bo tak bardzo chciałam być w ciąży [emoji846] no i mamy 24 tc[emoji12]chociaż płci nie udało się trafić ale i tak jestem szczęśliwa. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale Majac 30 parę lat to płodność spada i już coraz ciężej zajsc właśnie z odstepem[emoji846]powodzenia [emoji6]

@Wymarzona C.... Tak jak dziewczyny piszą u mnie też nie było opcji z zajściem 3, 2,czy nawet 1 dzień przed 7 mies walczyłam i nic dlatego machnelam ręką bo tak bardzo chciałam być w ciąży [emoji846] no i mamy 24 tc[emoji12]chociaż płci nie udało się trafić ale i tak jestem szczęśliwa. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale Majac 30 parę lat to płodność spada i już coraz ciężej zajsc właśnie z odstepem[emoji846]powodzenia [emoji6]
Nam się też dopiero wtedy udalo jak się owulacja przesunęła, także z dostępem gorzej. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką i ona ma córkę z samej owu, więc odstęp nie jest jedynym wyznacznikiem.

To jest loteria. Ale na pewno ciężej zajść w ciąże z dużym odstepem. Sa przypadki ciąży 5 dni przed owu również.

Ja np starałam się o synka prawie 1,5 roku sexy w sama owu i nic a teraz zaskoczyło prawie od razu. Różnie bywa z Ta płodnością ...

Zrobiłam betę proszę o kciuki!!
Dziś 13dpo , w 10 dniu miałam plamienie implantacyjne prawdopodobnie.
Któraś z was robiła betę orientacyjnie w tym czasie ? Jaka była ?

reklama
Nam się też dopiero wtedy udalo jak się owulacja przesunęła, także z dostępem gorzej. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką i ona ma córkę z samej owu, więc odstęp nie jest jedynym wyznacznikiem.
Dokładnie, duzo dziewczyn ma z owu córkę dlatego to nie jest już naprawdę żadnen wyznacznik zresztą my tutaj chyba większość mitów staraniowych obaliłysmy[emoji12][emoji23]

Do góry