reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

I

Mi to w sumie było obojętne co żeby tylko było zdrowe ale nie chce żeby się powtórzyła historia z pierwszej ciązy dlatego celujemy na dziewczynkę :) dziękuję wlaśnie czytam wstecz :D

W razie watpliowsci pytaj, wszystkie są tutaj bardzo życzliwe i chętnie pomożemy w miarę możliwości i wiedzy [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Hej grabcia - zalwzy jaka metoda chcesz sobie ustrzelic bo jest kilka ;) , najprojstrza to jeden stosunek w calym cyklu 2- 3 dni przed owulacja metoda Babydust,

Luisa- mezowi ja bym dala szyszki chmielu i lukrecje a ty zurawina , wit.c polepsza jakosc plemnikow to mozesz dac kopa chlopczykom jeszcze dodatkowego i wyjdzie chłopak,ja bym nie brała osobiscie ani nie dawala mezowi,

Anija-no jak tam robiłaś test ? Chyba dieta by tak ci nie zmienila chyba ze sie mega głodzisz?!

U nas wychodzi ze owulka byla raczej dzis to mam 2 dni cut off i jeszcze zadziałalismy na O+8h moze cos wyjdzie , caly czas trzymam ph i juz zaczełam brimelain na implantacje moze dzidzia z tego bedzie -powiem wam ze trzymanie ph bylo takie meczace jak ja pier... serio na nastepny cykl Rephresh koniecznie kupuje , jesli sie nie uda, korci mnie dalej egs takze jesli z tego cyklu nic nie wyjdzie to albo juz egs robie albo jeszcze damy sobie 1 wiecej i wtedy egs.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też decydując się na drugie nie myślałam o płci i nawet nie zdążyłam nic zaplanować ale podświadomie chciałam drugą dziewczynkę.

Teraz wiadomo chciałam dopomóc naturze i wspomagała może się na chłopca ale co Bóg da to przyjmę byle było zdrowe.
Co do komentarzy to zawsze chyba tak jest że jak sie ma dwójkę lub więcej dzieci tej samej plci to każdy mowi przydałby się syn czy córka, albo że trzecie dziecko to właśnie że względu na płeć

Ja to zawsze mówię że chciałam mieć trójkę dzieci i jak będzie trzecia córka to raczej świadomie na 4 się nie zdecyduję.

@Miciur-ka nie wiem czy też się nie zdecyduję na egs jak nam w tym cyklu nie wyjdzie. Wtedy bym na wiosnę kombinowała. Mężowi już mówiłam o tym, stwierdził, że jak chcę, to jest to do zrobienia. Więc może będziemy w tym razem hehe

Hey @Grabcia123 witaj [emoji137]bardzo współczuję przeżyć że szpitalem, na pewno było Ci bardzo ciężko. Ciekawe stwierdzenie wysnuł twój gin odnośnie stanu w ciąży a płcią dziecka. Ale żeby aż do takiego stopnia... Nie wytłumaczył dlaczego tak myślał?
Miciurka oczywiście życzę Ci zaciążenia [emoji156][emoji16] ale również jestem ciekawa co wyjdzie Ci z tego egs. Bo myślę że są większe szanse z egs na daną płeć. Dlatego jakby co to zgłoszę się do Ciebie na szkolenie i odkupuję cały sprzęt : ) Deal?

A teraz hit: Moja koleżanka która ma dwóch chłopców byla u ginekologa a on stwierdził ze jezeli ma 2 chlopcow to ma 80%szans na to ze bedzie trzeci chlopiec, natomiast jezeli ma się 2 dziewczynki to ma 80% szans na chłopca. Co wy na takie stwierdzenie?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Hey @Grabcia123 witaj [emoji137]bardzo współczuję przeżyć że szpitalem, na pewno było Ci bardzo ciężko. Ciekawe stwierdzenie wysnuł twój gin odnośnie stanu w ciąży a płcią dziecka. Ale żeby aż do takiego stopnia... Nie wytłumaczył dlaczego tak myślał?
Miciurka oczywiście życzę Ci zaciążenia [emoji156][emoji16] ale również jestem ciekawa co wyjdzie Ci z tego egs. Bo myślę że są większe szanse z egs na daną płeć. Dlatego jakby co to zgłoszę się do Ciebie na szkolenie i odkupuję cały sprzęt : ) Deal?

A teraz hit: Moja koleżanka która ma dwóch chłopców byla u ginekologa a on stwierdził ze jezeli ma 2 chlopcow to ma 80%szans na to ze bedzie trzeci chlopiec, natomiast jezeli ma się 2 dziewczynki to ma 80% szans na chłopca. Co wy na takie stwierdzenie?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23] ale wymyślił, chociaż mi pasuje [emoji39][emoji41]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Miciurka dzięki ci dobra kobieto.ty znasz odpowiedz na wszystko :-)

A Możesz mi podpowiedzieć jaka bierzesz zurawinke? Szukam takiej najbardziej korzystnej cenowo ;-) na dłuższa metę te suple to bankructwo :-)

Tak sobie myśle skoro acard i żurawina powodują rozgrzeszenie krwi a akard trzeba brać potem do końca ciąży to co z żurawina????

Znalazłam takie inf odnośnie obniżania cukru we
Krwi co sądzicie?

Załączniki

• E8960E79-80D1-462C-B656-4A88A5787F9E.png
    E8960E79-80D1-462C-B656-4A88A5787F9E.png
    60,2 KB · Wyświetleń: 52
Witaj @Grabcia123 napisz co robiłaś przy dziewczynce. Jak były staranka, jedno w cyklu czy codziennie?
@kitqa teraz to mnie zabiłaś tym stwierdzeniem ginekologa. Czy to są tylko jego obserwacje?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Miciurka ja bym nieumiała nawet tak trzymać ph, dlatego ja nastawiam się na represh i będę go aplikowała aż skończy sie ovu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry