reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Mówisz... .ok będę się tego trzymać jeśli beta wyjdzie pozytywnie wyrzucam termomter do szafyKruszynka-nie wazne ze temp spadla ,ma byc nad kreska( tą czerwona) to najwazniejsze,
Imama
Witam się już z polski [emoji7] zaczynam relaks hehe
Kruszynka miło ze napisałas, bo ostatnio nam uciekają osobki i się nie meldują.
Gratuluje kreseczek i trzymam kciuki aby wszystko było w porzadku. Wiem bo sama to przeżywałam i stres nie do opisania.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kruszynka miło ze napisałas, bo ostatnio nam uciekają osobki i się nie meldują.
Gratuluje kreseczek i trzymam kciuki aby wszystko było w porzadku. Wiem bo sama to przeżywałam i stres nie do opisania.
Marzycielka86
Imama super ze już jesteście w Polsce [emoji5] Jak minęła Wam podróż?
Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]
Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]
Ostatnia edycja:
Imama
Marzycielka No pierwsze dwie h mój synek dramat ale jak już zasnął to spał cała drogę i jeszcze 3 h w domu wiec wyspana jestem.
Mamy taka gondolkę transportowa i rewelacja dla dzieci bo leżą normalnie. Ale przy trójce to już się nie zmieścimy w aucie.
Kruszynka nie mierz już temp czytałam ze różne te spadki są i niepotrzebny stres. Ja po becie już nie mierzyłam.
Mamy taka gondolkę transportowa i rewelacja dla dzieci bo leżą normalnie. Ale przy trójce to już się nie zmieścimy w aucie.
Kruszynka nie mierz już temp czytałam ze różne te spadki są i niepotrzebny stres. Ja po becie już nie mierzyłam.
szczypiorkowa12345
A co o olejkach?! Ja je uwielbiam [emoji7]@Miciurka przypomnij mi jakich olejkow eterycznych uzywasz? Zakraplasz do nawilzacza powietrza, czy robisz na podgrzewaczu? Kupujesz eteryczne czy zwykle zapachowe?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
reklama
Mihasia- ja mam lawenda i pomarancz, ja zakraplam i do nawilzacza i na taki ppdgrzewacz , mam taki solny,
Imama- super ze juz w Pl , zazdrocze wam! Eh ja juz rok nie bylam masakra,
Kruszynka-pewnie juz nie mierz niepotrzebny stres, tylko powtorz bete po 48 h po 1 , zeby miec spokoj ducha i tyle
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Imama- super ze juz w Pl , zazdrocze wam! Eh ja juz rok nie bylam masakra,
Kruszynka-pewnie juz nie mierz niepotrzebny stres, tylko powtorz bete po 48 h po 1 , zeby miec spokoj ducha i tyle
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: