reklama
Gosica
Fanka BB :)
Imama mój M ma już 38 lat. Ale u niego w rodzinie są sami chłopcy. Wydaje mi się ze maja mocne plemniki i wys testosteron-robiłam mu badania i jest w górnej granicy. To było rok temu, niedługo powtórzymy badania.
Z kolei rok temu zaszłam w ciąże co prawda biochemiczna z przytulanek OK.4-5 dni przed owulacja. Myśle ze to świadczy o tym ze plemniki ma silne.
OLE na razie zostawię mężowi. Nie narzeka ze coś jest nie tak. Na razie bierze to 1,5 mies. Potem najwyżej zamienimy na szyszki chmielu.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Z kolei rok temu zaszłam w ciąże co prawda biochemiczna z przytulanek OK.4-5 dni przed owulacja. Myśle ze to świadczy o tym ze plemniki ma silne.
OLE na razie zostawię mężowi. Nie narzeka ze coś jest nie tak. Na razie bierze to 1,5 mies. Potem najwyżej zamienimy na szyszki chmielu.
ana.
z mężem ide, to sobota wiec pasuje. Na mieso nie bardzo mam ochote, ale i w poprzednich ciazach tez nie mialam. Czy cos stosowalam? jak tu czytam to dieta nie ma za bardzo wspolnego z plcia, ale ja duzo nabialu jadlam i owsianke codziennie i lepiej sie odzywialam juz od roku dobrego, lykalam cynk, magnez, B6 I B12 i kwas foliowy podwojna dawke, a wczesniej arginine z mezem, i wlasnie imbir świeży, niby mialo to zwiekszyc nasz płodnosc, maz jeszcze lykal cynk chelatowany i żen szeń swansona aaa i oboje piwko prawie codziennie ja bez alkoholowe bo nie pije alk od 3 lat,a maz z % A w cyklu w ktorym sie nam udało pilam do owulacji pokrzywe sok ze świeżej pokrzywy, na żelazo,bo doczytalam, ze jak jest go malo w org matki to problem z utrzymaniem ciązy, a jako ze ja mialam przewaznie niedobory to pilam.
Ostatnia edycja:
Imama
Gosica u mnie tez prawie sami chłopcy. Brat męża dwóch synów. Moi bracia to jeden ma 3 chłopców i w sumie udało mu się core a drugi teraz trzeciego syna będzie miał. Dlatego myśle ze w naszym przypadku trzeba spróbować bo na los nie liczę.
Jeśli chodzi o szyszki to dawaj jak najbardziej mężowi bo to co innego niż OLE. Mój tez brał. Jak będę w pl za dwa tyg to zbadam jego i moje hormony. On bierze od 7 miesięcy szyszki na zamianę z lukrecja i właśnie te OLE.
Ja również odrazu zaciazam
Mam od znajomej ten clomid bo ona tylko dwa cykle stosowała i jej zostało pare tabletek. I teraz czytam czy nie spróbować!
Jeśli chodzi o szyszki to dawaj jak najbardziej mężowi bo to co innego niż OLE. Mój tez brał. Jak będę w pl za dwa tyg to zbadam jego i moje hormony. On bierze od 7 miesięcy szyszki na zamianę z lukrecja i właśnie te OLE.
Ja również odrazu zaciazam
Mam od znajomej ten clomid bo ona tylko dwa cykle stosowała i jej zostało pare tabletek. I teraz czytam czy nie spróbować!
PrzyszłaMama87
No właśnie dziewczyny jak Wasze przeczucia co do płci maluszka? Podobno my kobietki czujemy co nosimy pod sercem
Millo Ty chyba czułaś od początku ze to córeczka?
Millo Ty chyba czułaś od początku ze to córeczka?
Marzycielka86
Oliwa z oliwek ma również kilka innych ciekawych cech, które są bardzo istotne z męskiego punktu widzenia.
Po pierwsze oliwa zwiększa aktywność enzymów biorących udział w produkcji testosteronu oraz korzystnie wpływa na działanie komórek Leydiga, które zajmują się produkcją i wydzielaniem testosteronu.
Po drugie oliwa z oliwek zawiera w sobie oleuropeinę, która zmniejsza aktywność aromatazy. Jeśli aromataza brzmi dla Ciebie obco, to w skrócie, powiem, że jest to enzym odpowiedzialny za przemianę męskich hormonów w żeńskie. Chyba nie muszę pisać, że żaden współczesny mężczyzna nie chce, by jego ciało tonęło w żeńskich hormonach? Z kolei wszystkich, którzy chcą dowiedzieć się więcej o aromatazie, odsyłam tutaj.
Jak widzisz oliwa z oliwek, to nie tylko masa korzyści zdrowotnych, ale również źródło składników wspierający produkcję testosteronu i ograniczających poziom żeńskich hormonów.
Po pierwsze oliwa zwiększa aktywność enzymów biorących udział w produkcji testosteronu oraz korzystnie wpływa na działanie komórek Leydiga, które zajmują się produkcją i wydzielaniem testosteronu.
Po drugie oliwa z oliwek zawiera w sobie oleuropeinę, która zmniejsza aktywność aromatazy. Jeśli aromataza brzmi dla Ciebie obco, to w skrócie, powiem, że jest to enzym odpowiedzialny za przemianę męskich hormonów w żeńskie. Chyba nie muszę pisać, że żaden współczesny mężczyzna nie chce, by jego ciało tonęło w żeńskich hormonach? Z kolei wszystkich, którzy chcą dowiedzieć się więcej o aromatazie, odsyłam tutaj.
Jak widzisz oliwa z oliwek, to nie tylko masa korzyści zdrowotnych, ale również źródło składników wspierający produkcję testosteronu i ograniczających poziom żeńskich hormonów.
reklama
PrzyszłaMama87
No to ja mogę powiedzieć to samo bo w pierwszej ciąży mimo ze czułam ze to chłopczyk to sama sobie wmawialam córkę i liczyłam na cud do połówkowego natomiast w tej ciąży od początku czuje córkę pomimo bety bardziej chłopięcej i braku mdłości czy wymiotów
Podziel się: