reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Majorcia ale jak jest już pęcherzyk to jak się zacznie krwawic to mówimy już o poronieniu, tak?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
W jednym i drugim przypadku jeżeli są objawy typu krwawienie i spadek beta hcg to nastąpiło poronienie może być samoistne lub zatrzymane

Ana87, owszem betę jest sens zrobić. Ja w zeszłym roku miałam biochemiczna i kreski były podobne ok.15 dni po zagnieżdżeniu. Ale zrobiłam 2-krotnie.byl spadek a po 2 dniach krwawienie ze skrzepami.

Imama, szyszki chmielu ja biorę. Wiem, ze z reguły faceci maja to brać zamiast np. korzenia Lukrecji. Ale z racji ze szyszki obniżają testosteron a przy planowaniu kobiet tez maja mieć je niższy to stwierdziłam ze sobie wdrożę. Teraz lepiej się nawet po nich cxuje, dobrze śpię ;)

Tylko przy bichemicznej bardzo często na tak wczesnym etapie raz że nikt nie wie a dwa nie każdy ma wykonana bete i jej spadek No i przy biochemicznej organizm się sam oczyszcza

Imama no nie wiem to chyba zależy od lekarza bo przecież to też jest poronienie wczesnej ciąży a może fachowo tak jak ty uważasz oni nie nazywają jeszcze zatrzymania tej ciąży jako poronienie no nie wiem to już Ci nie powiem

Majorcia myśle ze ta biochemiczna jest właśnie jak mniejwiecej, krótko po terminie zaczyna się krwawic. Ja w sumie w obydwu ciążach w których poroniłam to było już widać napewno pecherzyki. Zarodek wiadomo może zejść później.
Gosica ja gdzieś czytałam ze u kobiet to nie działa. Chyba nawet odwrotnie! Radziłabym odstawić jak najszybciej. A zacząć pic herbatę miętę pieprzowa bądź Saw Palmetto. Tylko nie można łączyć.

Imama moja znajoma miała betahcg koło 800 i to nie było tak krótko po terminie bo jej wolno beta przyrastala i spadała też wolniej a potem mocno kwawila i w sumie długo się to przeciągnęło A pęcherzyka nie miała

reklama
Ana87 nie rozni sie to niczym bo tu się roni i tu tylko ze mowi sie biochemiczna bo to na bardzo wczesnym etapie..nawet mozna nie wiedziec ze sie jest w ciazy i przychodzi krwawienie brane za okres.. a w pozniejszym etapie to juz wiadomo czemu się roni.np.puste jajo płodowe

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry