reklama
Gosica
Fanka BB :)
Ana87, owszem betę jest sens zrobić. Ja w zeszłym roku miałam biochemiczna i kreski były podobne ok.15 dni po zagnieżdżeniu. Ale zrobiłam 2-krotnie.byl spadek a po 2 dniach krwawienie ze skrzepami.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Gosica
Imama, szyszki chmielu ja biorę. Wiem, ze z reguły faceci maja to brać zamiast np. korzenia Lukrecji. Ale z racji ze szyszki obniżają testosteron a przy planowaniu kobiet tez maja mieć je niższy to stwierdziłam ze sobie wdrożę. Teraz lepiej się nawet po nich cxuje, dobrze śpię
Imama
Majorcia myśle ze ta biochemiczna jest właśnie jak mniejwiecej, krótko po terminie zaczyna się krwawic. Ja w sumie w obydwu ciążach w których poroniłam to było już widać napewno pecherzyki. Zarodek wiadomo może zejść później.
Gosica ja gdzieś czytałam ze u kobiet to nie działa. Chyba nawet odwrotnie! Radziłabym odstawić jak najszybciej. A zacząć pic herbatę miętę pieprzowa bądź Saw Palmetto. Tylko nie można łączyć.
Gosica ja gdzieś czytałam ze u kobiet to nie działa. Chyba nawet odwrotnie! Radziłabym odstawić jak najszybciej. A zacząć pic herbatę miętę pieprzowa bądź Saw Palmetto. Tylko nie można łączyć.
reklama
Millo
Ana87 nie rozni sie to niczym bo tu się roni i tu tylko ze mowi sie biochemiczna bo to na bardzo wczesnym etapie..nawet mozna nie wiedziec ze sie jest w ciazy i przychodzi krwawienie brane za okres.. a w pozniejszym etapie to juz wiadomo czemu się roni.np.puste jajo płodowe
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: