ana.
Fanka BB :)
moj jak bylam w biochmicznej nie uwierzyl powiedzial "...eee tam taki blady test to on nie wierzy, dopiero jak zobacze wyrazna kreske to uwierze " w dzien krwawienia zrobilam test zakupiony w aptece clear blue pokazal dosc wyrazna kreske, dopiero wtedy pogratulowal, a popoludniu zaczelam krwawic chlopy potrzebuja chwile, by zaskoczyc nie przejmuj sie bedzie sie cieszyl, nosil na rekach etc. daj mu chwilke juz jest lepiej, a wczoraj sie martwilas. To ze masz obawy to normalne, bedzie dobrze nie przyjdzie @ na pewno przez 9 miesiecy@Imama jak u Ciebie?
@ana. ja tez w tym cyklu nie doszukiwalam sie objawów i nawet myślę, że ich nie miałam Jak bym chciała żeby Ci się udało! Trzymam mocno kciuki!
Ja czekam jak na szpilkach do jutra. Dopiero jak przejdzie termin@ i nic się nie wydarzy, to w pełni będę się cieszyć z ciąży, teraz jeszcze się troche boję...
Moj mąż chyba załapał, że naprawdę jestem w ciąży- wreszcie! Ach te chłopy haha
Chcialam dzis testowac, ale mysle eeeh poczekam jeszcze pozyje z mysla, ze moze jednak sie udalo , nie bede sobie psuc humoru jeszcze, o po za tym na sama mysl boje sie, ze znow wyjdzie negatyw, bedzie mi smutno..... bardzo.
@Imama czekamy czekamy na wiesci, mysle o tobie co to moze byc z tym testem, wiem ze jak grzebalam w sieci jak mnie to spotkalo to czytalam, ze po miesiacu moze wyjsc ciazowy pozytywny, ale to pisaly kobietki ktorym sie zdazylo to troche pozniej, po lyzeczkowaniu, a bylas na kontroli po krwawieniu? bo chyba mi ulecialo nie pamietam.