reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama jak u Ciebie?
@ana. ja tez w tym cyklu nie doszukiwalam sie objawów i nawet myślę, że ich nie miałam ;) Jak bym chciała żeby Ci się udało! Trzymam mocno kciuki!

Ja czekam jak na szpilkach do jutra. Dopiero jak przejdzie termin@ i nic się nie wydarzy, to w pełni będę się cieszyć z ciąży, teraz jeszcze się troche boję...
Moj mąż chyba załapał, że naprawdę jestem w ciąży- wreszcie! Ach te chłopy haha
moj jak bylam w biochmicznej nie uwierzyl powiedzial "...eee tam taki blady test to on nie wierzy, dopiero jak zobacze wyrazna kreske to uwierze " w dzien krwawienia zrobilam test zakupiony w aptece clear blue pokazal dosc wyrazna kreske, dopiero wtedy pogratulowal, a popoludniu zaczelam krwawic :( chlopy potrzebuja chwile, by zaskoczyc nie przejmuj sie bedzie sie cieszyl, nosil na rekach etc. :) daj mu chwilke :) juz jest lepiej, a wczoraj sie martwilas. To ze masz obawy to normalne, bedzie dobrze nie przyjdzie @ na pewno przez 9 miesiecy :)
Chcialam dzis testowac, ale mysle eeeh poczekam jeszcze pozyje z mysla, ze moze jednak sie udalo , nie bede sobie psuc humoru jeszcze, o po za tym na sama mysl boje sie, ze znow wyjdzie negatyw, bedzie mi smutno..... bardzo.
@Imama czekamy czekamy na wiesci, mysle o tobie co to moze byc z tym testem, wiem ze jak grzebalam w sieci jak mnie to spotkalo to czytalam, ze po miesiacu moze wyjsc ciazowy pozytywny, ale to pisaly kobietki ktorym sie zdazylo to troche pozniej, po lyzeczkowaniu, a bylas na kontroli po krwawieniu? bo chyba mi ulecialo nie pamietam.

reklama
Ja dziewczyny czekam z niecierpliwością na 11 i będę dzwonić bo na pogotowie to nie pojadę bo mnie nic nie boli, gorączki tez nie mam. Nastawiam się jednak na najgorsze chociaż to i tak dziwne by było bo miałam @ i powinno się i tak oczyścić zreszta to był 5 tc to tez wcześnie.
Ana trzymam kciuki mocno. Nie ma co za szybko testować bo i tak będziesz myślała czy to poprostu nie za wcześnie bo różnie z tym zagnieżdżeniem. Ja nie byłam na kontroli całkiem po krwawieniu, mówiła tylko ze jakby @ do 3-4 tyg nie przyszła to wtedy przyjść.
Mikallo napewno to ciąża dobrze ze do męża dotarło hehe jak już pierwsze usg za sobą będziesz miała to tak dociera myśle.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama trzymaj się ciepło najgorsza ta niepewność ale już niedługo będziesz wiedzieć beta hcg spada mniej więcej tak jak i przyrasta u mnie też trochę spadała ale ja poroniłam w 9 tygodniu Trzymam kciuki

@Imama myślami jestem z Tobą [emoji1307]

@Mikallo jest ciąża. Będzie dobrze [emoji1307]
Co do męża to nie trzeba sie przejmować, faceci to niestety tak maja, że potrzebują więcej czasu na przyswojenie abstrakcyjnej informacji (dla nich)

Imama trzymam kciuki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Dziewczyny ja dopiero po wizycie. Wiec zbadała mnie ginekolog i mówi ze ciąża! Ale pytałam czy to ta stara czy nowa to mówiła ze sama nie wie ze zrobimy krew dzisiaj i w czwartek powtorka rano i po południu będzie dzwonić jak wyniki. Także pozostaje mi czekać do czwartku! Ale wręcz jestem pewna ze widziałam pęcherzyk ( a raczej dwa ale nie wiem czy to tylko takie wrażenie) z zarodkiem w środku! Jestem dobrej myśli ale No w szoku lekkim.

reklama
Dziewczyny ja dopiero po wizycie. Wiec zbadała mnie ginekolog i mówi ze ciąża! Ale pytałam czy to ta stara czy nowa to mówiła ze sama nie wie ze zrobimy krew dzisiaj i w czwartek powtorka rano i po południu będzie dzwonić jak wyniki. Także pozostaje mi czekać do czwartku! Ale wręcz jestem pewna ze widziałam pęcherzyk ( a raczej dwa ale nie wiem czy to tylko takie wrażenie) z zarodkiem w środku! Jestem dobrej myśli ale No w szoku lekkim.

Rozwalasz system! [emoji23]
Zaciskam jeszcze bardziej kciuki ale mam dobre przeczucia [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry