reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia No trzeba korzystać. I tak nieraz kase sie na głupoty tak naprawdę wydaje
Maziajka No my na Teneryfę lecimy. Sami oczywiscie bo jak przychodzi do rezerwowania to każdy znajomy ma jakieś zastrzeżenia itd.
Wlasnie nie wiem kurczę czy juz zaczynać czy nie. Chciałam jednak byc 12 tyg na diecie ale z drugiej strony to wlasnie i tak nawet przy super warunkach jest mniej niż 30% szans na zajście. Także musze pomysleć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia No trzeba korzystać. I tak nieraz kase sie na głupoty tak naprawdę wydaje
Maziajka No my na Teneryfę lecimy. Sami oczywiscie bo jak przychodzi do rezerwowania to każdy znajomy ma jakieś zastrzeżenia itd.
Wlasnie nie wiem kurczę czy juz zaczynać czy nie. Chciałam jednak byc 12 tyg na diecie ale z drugiej strony to wlasnie i tak nawet przy super warunkach jest mniej niż 30% szans na zajście. Także musze pomysleć

U mnie wczasy już nie sa takie tanie jak kiedyś jak jedno z dzieci było za darmo a drugie 50%. Teraz be za 4 osoby dorósł plus pies

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia to się zgodzę. Ja teraz za małego właśnie nic nie płace to dużo taniej wychodzi a starszy wlasnie płaci 50% ceny. Później to wiadomo ostry wydatek. Tylko my za granica a zawsze co wolne to do polski i wszystko zostawi do zrobienia w PL: naprawy auta jakieś zakupy itd i właśnie idzie nieraz tyle samo co byśmy na dobre wakacje polecieli

my te za granica Imama masz racje, co do wyjazdow do polski, dlatego tym razem na swieta nie zjezdzamy, tylko w gory gdzies sie wybierzemy, marzy nam sie jakis cichy zakatek, domeczek w gorach tylko my i natura :p
A @ po porodzie tez jak dostalam pierwszy to po dwoch miesiacach drugi i juz normalnie jak zawsze potem.

Maran-atha dziekuje za pocieszenie:**Wiadomo roznie to bywa ale u mnie chyba dzisiaj byla albo jutro będzie.. sluz plodny się pojawił.

Ana Testy jakies dziwne sa te z rossmana.Jak uspie syna to wrzuce.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Screenshot_2017-03-05-19-55-44.png
20170305_194829.jpg

Na tych zielonych piatek,sobota i 2x dzisiaj a niebieskie tez jakos tak podzielone..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• Screenshot_2017-03-05-19-55-44.png
    Screenshot_2017-03-05-19-55-44.png
    264,3 KB · Wyświetleń: 222
  • 20170305_194829.jpg
    20170305_194829.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 224
Millo na bank to jeszcze nie to... A jak sie pojawil sluz to pewnie jeszcze ze 2 do 3 dni... Ja czuje, ze zdazycie :) &&&&&& trzymam i kibicuje Ci by sie udalo

reklama
Do góry