reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Millo :( mam nadzieje że sie mylisz ze w poniedzialek, oby jak najpozniej, a idziesz w poniedzialek jeszcze na monitoring? a co do plynu to jaki powod ? ja mialam zapalenie przydatkow kiedys to cos tam bylo u mnie

Dzieki dziewczyny:*
Ana nie ide juz na monitoring bo to nic nie da.. a co do plynu to w sumie nic nie powiedziala..:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
to napewno nic groznego, bo niby moze sie zdarzyc, ze tego plynu troche jest i nie swiadczy to o jakiejs patologi, przykro mi ze tak sie pospieszyl twoj cykl , jak bardzo czegos pragniemy to najczesciej idzie pod gorke, mam nadzieje ze jednak pecherzyk bedzie rosl powolutku i do srody nie peknie, trzymam kciuki :*

Millo nie mialam monitoringu, ale obilo sie mi o uszy ze peka powyzej 20 mm moze byc i 22mm,a rosnie czasem 1 mm dziennie ,takze moze akurat zdazycie skoro testy nadal wychodza negatywne, i nie ma temp. rob dla pewnosci dwa razy dziennie w poludnie i wieczorem jak masz ich sporo. A maz nie da rady predzej przyjechac? ze niby jakis wypadek nagly czy cos :p przeciez zdazaja sie takie rzeczy w zyciu.

A ty mi chyba mowilas, ze na owufriend zmienia sie wykres i prawda dzis mi zmnienilo temp. trzymala sie przez trzy dni z rzedu na rownym wyzszym poziomie i owulacja byla tak jak ty mowilas przed skokiem. Jak sie nie uda w tym cyklu to juz bede wszystko wiedziala na nastepny, plus szyjka ,wiec moze wylapie idealnie owulacje, wogole moja szyjka wedrujaca rano na dole, ale slyszalam ze jest tak zawsze po spoczynku nizej, wieczorem wyzej, wiec nie badam juz rano tylko popoludniu i wieczorem ale jest juz zamknieta na amen, tylko nie dosc twarda jak po @ pewnie stwardnieje na dniach.
Antonia ile ci zostalo do testowania?

reklama
Ana ja wlasnie wyczytalam ze niektorzym pękaja 24 nawet takze jakas nadzieja jest ale marna haha:p Niestety nie moze szybciej bo tak ma zabukowane bilety a one strasznie drogie z Holadnii.

To zaciskam kciuki za Ciebie i Antonie:* a szyjke trzeba dlatego badac zawsze o tej samej porze:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry