reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Wczoraj się napilam, nawet zapalilam, imprezowalam do 2 w nocy, potem seks jak to mąż nazwał,, na wywołanie,, okresu a @ brak [emoji3]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta900516
Aktywna w BB
tak się cieszę ,że aż nie mogę jeszcze uwierzyć . i szcześciem siostry Antonia2016 może z tego luźnego podejścia coś wyjdzie
Antonia - szkoda ze się nie udało, tez myślę jak dziewczyny ze może idź w przyszłym cyklu na monitoring i spróbuj wycelowac wg tego,
Fajnie Maran-atha ze dodalas znowu opisy nt. Suplementów i innych co na co ,
Ja dziewczyny nie wiem w co mam wierzyć, tez chyba mysle jak kilka dziewczyn z wątku ze to albo łud szczęścia albo jakiś cud jak się trafi ta płeć co chcemy hehe, u nas co prawda nie wiemy co będzie na 100% ale ja mysle ze dobrze widziałam i jest chlopak , a zrobiłam tyle żeby była córka, jak dla.mnie moje zawsze będzie moje ale jednak się boję takiej przyszłości ze będę miała samych chłopaków i nie będę po prostu miała wspólnych rzeczy z dorosłymi synami tak jakbym miała z dorosła córka (chociaż nikt i tak pewności nie da bo to juz relacje) ale trochę mnie martwi ze może mnie samotność dopaść ze chłopaki coś będą razem robić a ja sama będę siedzieć - nie wiem, jeszcze dam wam znać jak urodze kto tam wyszedł , ale mimo tego jestem nastawiona na syncia - ogólnie to jestem chyba w szoku ze juz rodze ale to swoją drogą [emoji23] haha ,
Mnie żadne jony, lampy olejki , diety i cala reszta nie pomogły wiec chyba w następnych staraniach to tylko odstęp i zakwaszenie i co będzie to będzie
Jak beta przerasta to jest dobrze ale lepiej chyba spr. Raz a później po 48h, dopiero bo 24 to trochę za szybko
Ja juz mam bóle które przychodzą i odchodzą i juz bym chciała urodzić bo nie raz i iść nie mogę, masakra - jak tak dalej pójdzie to będę mega wymeczona zanim w ogóle zacznę rodzic, marudze na całego itp. Wszytsko boli ja juz bym chciała , w czwartek mam wizyte i idę im marudzić niech wyciągają bo juz mam dosc[emoji23]
Miłego dnia dziewczyny
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziewczyny nie wiem w co mam wierzyć, tez chyba mysle jak kilka dziewczyn z wątku ze to albo łud szczęścia albo jakiś cud jak się trafi ta płeć co chcemy hehe, u nas co prawda nie wiemy co będzie na 100% ale ja mysle ze dobrze widziałam i jest chlopak , a zrobiłam tyle żeby była córka, jak dla.mnie moje zawsze będzie moje ale jednak się boję takiej przyszłości ze będę miała samych chłopaków i nie będę po prostu miała wspólnych rzeczy z dorosłymi synami tak jakbym miała z dorosła córka (chociaż nikt i tak pewności nie da bo to juz relacje) ale trochę mnie martwi ze może mnie samotność dopaść ze chłopaki coś będą razem robić a ja sama będę siedzieć - nie wiem, jeszcze dam wam znać jak urodze kto tam wyszedł , ale mimo tego jestem nastawiona na syncia - ogólnie to jestem chyba w szoku ze juz rodze ale to swoją drogą [emoji23] haha ,
Mnie żadne jony, lampy olejki , diety i cala reszta nie pomogły wiec chyba w następnych staraniach to tylko odstęp i zakwaszenie i co będzie to będzie
Jak beta przerasta to jest dobrze ale lepiej chyba spr. Raz a później po 48h, dopiero bo 24 to trochę za szybko
Ja juz mam bóle które przychodzą i odchodzą i juz bym chciała urodzić bo nie raz i iść nie mogę, masakra - jak tak dalej pójdzie to będę mega wymeczona zanim w ogóle zacznę rodzic, marudze na całego itp. Wszytsko boli ja juz bym chciała , w czwartek mam wizyte i idę im marudzić niech wyciągają bo juz mam dosc[emoji23]
Miłego dnia dziewczyny
maran-atha
Miciurka ja tera, z trzecia tez. Ialam rozne bole przed terminem a jak przyszlo co do czego to nie chciala wychodzic i musieli porod wywolywac po terminie...
Arya
A masz w domu jakiś test owulacyjny żeby zrobić?Wczoraj się napilam, nawet zapalilam, imprezowalam do 2 w nocy, potem seks jak to mąż nazwał,, na wywołanie,, okresu a @ brak [emoji3]
Arya
To życzę szybkiego i bez bolesnego porodu.Antonia - szkoda ze się nie udało, tez myślę jak dziewczyny ze może idź w przyszłym cyklu na monitoring i spróbuj wycelowac wg tego,
Miłego dnia dziewczyny
Będzie córka za Twoją wytrwałość naprawdę podziwiam.
Dajecie znać a my czekamy
Imama
Miciurka wlasnie mam tak jak ty z tym myśleniem ze sami faceci w domu itd. Niby tak człowiek stara sie na luzie podchodzić do tej płci ale w głębi serca każda z nas myśle jest zawiedziona. Nie wyobrażam sobie nie mieć tej córeczki ale No nie będę próbować w nieskończoność i niestety trzeba spasować wkońcu.
Tez juz sama nie wiem czy cos działa, dużo zrobiłaś a jednak (raczej) sie nie udało. Ale moze faktycznie zabierzesz sie cos za męża itd. Spróbować zawsze mozna jak i tak sie chce a moze cos dopomoże. Ja juz ostatnia próba wiec zobaczymy.....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez juz sama nie wiem czy cos działa, dużo zrobiłaś a jednak (raczej) sie nie udało. Ale moze faktycznie zabierzesz sie cos za męża itd. Spróbować zawsze mozna jak i tak sie chce a moze cos dopomoże. Ja juz ostatnia próba wiec zobaczymy.....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja tak nie mam z tym mysleniem moze dlatego , ze mieszkam z mama? Siostra tez niedaleko.Wiadomo wiez matki z corka jest super ale z nam nie jeden nie dwa przypadki, ze matka lepiej dogadywala sie z synem wszystko zalezy od charakteru i wychowania.A corka tez moze wyjechac do Australii i nie bedzie z nia kontaktu.
Poza tym sa jeszcze synowe, wnuki
Tez sadze ze to akurat lud szczescia jest i nie da sie zaplanowac :-) mamy tutaj mnostwo takich przykladow.
Poza tym sa jeszcze synowe, wnuki
Tez sadze ze to akurat lud szczescia jest i nie da sie zaplanowac :-) mamy tutaj mnostwo takich przykladow.
Podziel się: