Sylwia9006
Aktywna w BB
Dziewczyny, w zeszłą środę/czwartek miałam owulacje. Staramy się o dziecko, czy ból w podbrzuszu jest dobrym sygnałem ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba zrobić betę/test w odpowiednim czasie, to zwiastuje możliwość ciąży jak i jej brak.Dziewczyny, w zeszłą środę/czwartek miałam owulacje. Staramy się o dziecko, czy ból w podbrzuszu jest dobrym sygnałem ?
Może być dobrym sygnałem na okres lub dobrym sygnałem na coś innego owulacja potwierdzona?Dziewczyny, w zeszłą środę/czwartek miałam owulacje. Staramy się o dziecko, czy ból w podbrzuszu jest dobrym sygnałem ?
Jakim strachem jest ból brzucha w momencie, kiedy nawet na test jest za wczesnie?jestem po poronieniu, dlatego każdy ból brzucha to wielki strach i stres
Potwierdzona, zeszły tydzienMoże być dobrym sygnałem na okres lub dobrym sygnałem na coś innego owulacja potwierdzona?
Środa/czwartek to w tym tygodniu czy w zeszłym?
Takim ze w poprzedniej ciąży ciągły ból brzucha był oznaką ze ciąża się zle rozwijaJakim strachem jest ból brzucha w momencie, kiedy nawet na test jest za wczesnie?
Moze nie jesteś jeszcze gotowa na kolejną ciąże?
Ale teraz nawet nie wiesz czy jest ciąża. Bol brzucha w ciązy jest i juz. Nawet w tej, która sie rozwija prawidłowo.Takim ze w poprzedniej ciąży ciągły ból brzucha był oznaką ze ciąża się zle rozwija
Ból brzucha nie jest oznaką, że ciąża się źle rozwija. W ciąży praktycznie każdą kobietę boli brzuch.Takim ze w poprzedniej ciąży ciągły ból brzucha był oznaką ze ciąża się zle rozwija
Ból podbrzusza występuje również przy zdrowej dobre rozwijającej się ciąży, a w ciąży jeszcze nie jesteś.Takim ze w poprzedniej ciąży ciągły ból brzucha był oznaką ze ciąża się zle rozwija