Szczęśliw@
Fanka BB :)
Kłucie i uczucie gorąca,nie nastawiam się od razu na pozytywny test,po prostu czekam co będzie.A miałaś objawy trzy dni po stosunku? Jeśli tak to jakie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kłucie i uczucie gorąca,nie nastawiam się od razu na pozytywny test,po prostu czekam co będzie.A miałaś objawy trzy dni po stosunku? Jeśli tak to jakie?
Nie nastawiaj się, w sensie część dziewczyn czuje, kiedy ma owulację, kłucie w jajniku z którego jest, ale ja nigdy u siebie takich nie zauważyłam. Na objawy ciąży jest jeszcze za wcześnie.Kłucie i uczucie gorąca,nie nastawiam się od razu na pozytywny test,po prostu czekam co będzie.
Jak czytam twoje objawy wczesnej ciąży to mam coraz mniejsze nadzieję że u mnie może być jakaś fasolka . Bo u mnie w tym momencie tylko występuje pobolewanie podbrzusza. Wcześniej jak się naczytałam dużo na temat objawów wczesnej ciąży to chyba też miałam wszystkie możliwe objawy hahaDołącze i ja do grupy poniewaz podejrzewam ze mogłam zaciążyc co oczywiscie bardzo by mnie cieszyło, chociaz z mezem sie nie staramy (mamy juz 2 synow w pelni i co do sekundy zaplanowanych!) Bylaby to wpadka stulecia u nas zaczne od poczatku... 2.02 poczatek @ zaszalelismy 8.02! Nie wiem kiedy mialam owu...podejrzewam ze byla wczesniej bo i ochota na sex i śluz by wskazywaly na wczesniejszy termin niz 14dzien cyklu... oczywiscie doliczyc żywotność plemnikow i jest szansa ze zaciazylam.... objawy...... prawie wszystkie mozliwe! I kilka nadprogramowych (w porownaniu z wczesniejszymi ciazami) 18.02 zaczal bolec mnie brzuch jak na @ i boli do dzis... mam zgage. Slinotok z metalicznym posmakiem w buzi. "Cofa" mnie od slodkich zapachow. Malo śpię ( w ostatniej ciąży spalam 4-5 h na dobe! Przez cala ciaze! Wyspalam sie po urodzeniu syna)
Zrobilam bete hcg 19.02 ale podejrzewam ze to.za wczesnie. Myslalam ze sie nakrecam i stad tyle objawow! Ale one nie zniknely. Sa co raz uciążliwsze. Nie dokuczają mi tylko piersi. A zawsze bolaly jak bylam na p.ciazy...okres mam miec 29.02- 2.03 ...
Przy 2 ciazy bolal mnie brzuch pierdi mialam jak balony i strasznie draznily mnie zapachy. Juz od początku.... tylko ze tu musialaby czuwac nad nami Bozia i zeslac fasolkę! W poniedziałek powtórzę betę... moze cos bedzie...Jak czytam twoje objawy wczesnej ciąży to mam coraz mniejsze nadzieję że u mnie może być jakaś fasolka . Bo u mnie w tym momencie tylko występuje pobolewanie podbrzusza. Wcześniej jak się naczytałam dużo na temat objawów wczesnej ciąży to chyba też miałam wszystkie możliwe objawy haha