reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy możliwe że jestem w ciąży ?

Majcia1007

Zaciekawiona BB
Cześć wszystkim od dwóch dni mam wielki kocioł w głowie . Sprawa wygląda następująco 7 dni temu miałam owulację ( wiem ponieważ od paru miesięcy prowadzę kalendarzyk i co miesiąc owulacja wypada mi tego samego dnia w cyklu ) oczywiście w dniu owulacji kochaliśmy się z partnerem i doszło do wytrysku we mnie . Kolejnego dnia czułam jakby cały czas miała jakieś problemy z brzuchem ( np. rozwolniania , zaparcia ) plus do tego wieczorne kłócie w podbrzuszu. Około 3 dnia po owulacji miałam nudności które trwały jeden dzień plus byłam ciągle zmęczona i zdenerwowana . Zrobiłam test płytkowy czyli w 6 dniu po owulacji ( oczywiście wyszedł negatywny ) chociaż ku mojemu zdziwieniu test zatrzymał się na dłuższą chwilę przy drugiej kresce ale po minucie zniknęło i została jedna kreska. Dodam że teraz 7 dnia po owulacji przestałam czuć kłócie w podbrzuszu ani nie mam żadnych innych objawów . Jedynie boli mnie dość mocno pachwina z prawej strony jakby coś mnie ciągnęło i czasami jest to uciążliwe przy chodzeniu ( ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ) . I od owulacji obserwuje swój śluz jest go dosyć sporo i jest taki mleczny do dnia dzisiejszego. . Powiedzcie mi ze swojego doświadczenia czy są jeszcze jakieś szanse . Może test był wykonany za wcześnie . Dodam że okres powinnam dostać za jakieś 7 dni .

reklama
Na teście nic nie wyjdzie bo jest zdecydowanie za szybko. Tak samo na objawy jest za szybko. Zrób test w dniu spodziewanej @

Na teście nic nie wyjdzie bo jest zdecydowanie za szybko. Tak samo na objawy jest za szybko. Zrób test w dniu spodziewanej @
Dzięki za odpowiedź . Chyba za dużo już się naczytałam w internecie informacji na temat wczesnych objawów ciąży tuż po zapłodnieniu. 😅 Mam nadzieję że @ nie przyjdzie i test wyjdzie pozytywny

Cześć wszystkim od dwóch dni mam wielki kocioł w głowie . Sprawa wygląda następująco 7 dni temu miałam owulację ( wiem ponieważ od paru miesięcy prowadzę kalendarzyk i co miesiąc owulacja wypada mi tego samego dnia w cyklu ) oczywiście w dniu owulacji kochaliśmy się z partnerem i doszło do wytrysku we mnie . Kolejnego dnia czułam jakby cały czas miała jakieś problemy z brzuchem ( np. rozwolniania , zaparcia ) plus do tego wieczorne kłócie w podbrzuszu. Około 3 dnia po owulacji miałam nudności które trwały jeden dzień plus byłam ciągle zmęczona i zdenerwowana . Zrobiłam test płytkowy czyli w 6 dniu po owulacji ( oczywiście wyszedł negatywny ) chociaż ku mojemu zdziwieniu test zatrzymał się na dłuższą chwilę przy drugiej kresce ale po minucie zniknęło i została jedna kreska. Dodam że teraz 7 dnia po owulacji przestałam czuć kłócie w podbrzuszu ani nie mam żadnych innych objawów . Jedynie boli mnie dość mocno pachwina z prawej strony jakby coś mnie ciągnęło i czasami jest to uciążliwe przy chodzeniu ( ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ) . I od owulacji obserwuje swój śluz jest go dosyć sporo i jest taki mleczny do dnia dzisiejszego. . Powiedzcie mi ze swojego doświadczenia czy są jeszcze jakieś szanse . Może test był wykonany za wcześnie . Dodam że okres powinnam dostać za jakieś 7 dni .
Czekamy obie w napieciu:-) :)
Mam podobny czas owu i terminu miesiączki.
Trzymam za nas kciuki aby @ nie przyszła i będziemy listopadowymi mamusiami.

Trzymam również za Ciebie kciuki . A ty już jakiś test robiłaś może ?? Masz jakieś objawy " wczesnej " ciąży ???
Nie. Czekam do dnia miesiączki. Jeśli będzie pozytywny to przed nami jeszcze kilkadziesiąt tygodni oczekiwania, nic nie pospieszymy.
Nie nakrecam się bez potrzeby,nie będzie miesiaczki wtedy za 2 dni test.

reklama
Do góry