Hej, zadawałam już tu niedawno pytanie i spotkałam się z wielkim zrozumieniem i pomocą, liczę, że tym razem również mogę na Was liczyć Nie chodzi jednak o mój przypadek ani o żadne koleżanki, lecz o zwykłą ciekawość. Naczytałam się dużo o preejakulacie i zaczęłam się zastanawiać czy gdyby podczas seksu oralnego doszłoby do pocałunków, po których mężczyzna ślini palce i wkłada je do pochwy/odwdzięcza się oralnie to czy byłaby możliwa ciąża? Jakie prawdopodobieństwo w dni płodne? Czytałam, że z tym preejakulatem nie dokońca wiadomo czy są w nim plemniki czy nie... No ale czy po połączeniu ze śliną by przeżyły? Usta nie są raczej sprzyjającym środowiskiem.... Co o tym myślicie???
reklama
Rozwiązanie
Nie jest to możlwe nie wiem po co ludzie czytają takie bzdury w internecie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
O masakra... "Przyszłość narodu"...
G
goszczaca
Gość
A Ja ci radzę kupić książkę Sztuka Kochania tam znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania, o miłości młodzieńczej i antykoncepcji itd. Polecam.Hej, zadawałam już tu niedawno pytanie i spotkałam się z wielkim zrozumieniem i pomocą, liczę, że tym razem również mogę na Was liczyć Nie chodzi jednak o mój przypadek ani o żadne koleżanki, lecz o zwykłą ciekawość. Naczytałam się dużo o preejakulacie i zaczęłam się zastanawiać czy gdyby podczas seksu oralnego doszłoby do pocałunków, po których mężczyzna ślini palce i wkłada je do pochwy/odwdzięcza się oralnie to czy byłaby możliwa ciąża? Jakie prawdopodobieństwo w dni płodne? Czytałam, że z tym preejakulatem nie dokońca wiadomo czy są w nim plemniki czy nie... No ale czy po połączeniu ze śliną by przeżyły? Usta nie są raczej sprzyjającym środowiskiem.... Co o tym myślicie???
reklama
reklama
G
goszczaca
Gość
Nigdy nie uprawialam seksu oralnego analnego itdJa również chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat
Podziel się: