Ostatni raz współżyłam z chłopakiem 8 sierpnia.. od tego czasu miałam normalnie regularne miesiączki. Od tygodnia boli mnie w okolicy nerki i podbrzusze. Dziś dostałam wyniki moczu, wykazało w nim krew, pH 7, ciężar właściwy 1,011, urobilinogen <2,0, leukocyty 0-1 oraz nieliczne bakterie. Lekarz zbadał mi brzuch, przy dotyku bardzo bolało mnie podbrzusze a dokładniej jajnik. Czy jest możliwość, że to ciąża? Bardzo się tym stresuję, bo jutro mam jechać do szpitala na badania
reklama
Rozwiązanie
I wszystko wskazuje na to, że to jednak z tym jest problem. Pęcherz, nerki. Co do brzuszka - u mnie był już delikatnie zaokrąglony, ale gdy ktoś nie wiedział to nawet się nie domyślał. Głowa do góry, to nie ciąża
W takim razie bardzo dziękuję, jutro się wszystko okaże. Chociaż jestem teraz spokojniejsza :*U mojej siostry już bylo widać - nie przejmuj się to raczej nie ma związku z maleństwem
reklama
Wspomnisz nasze słowa 3mam kciuki.W takim razie bardzo dziękuję, jutro się wszystko okaże. Chociaż jestem teraz spokojniejsza :*
mystery
Aktywna w BB
I wszystko wskazuje na to, że to jednak z tym jest problem. Pęcherz, nerki. Co do brzuszka - u mnie był już delikatnie zaokrąglony, ale gdy ktoś nie wiedział to nawet się nie domyślał. Głowa do góry, to nie ciąża