29 sierpnia skoczyłam ostatnie opakowanie tabletek. 31sierpnia wystąpiło u mnie krwawienie z postawienia trwało 5 dni . 13 września uprawialam petting facet doszedł na piersi leżałam z tym chwilę zanim wydarłam to nie mam pewności że sperma nie spłynęła . Chociaż wydaje mi się że nie mimo wszystko mam obawy. Następny okres dostałam 6 dni wczesnej . Trwał normalnie z mocnym bólem podbrzusza , był obfity. Wystąpił on 22 września. Boję się że mogę być jakimś cudem w ciąży. Boję się wykonać testu.
reklama
Rozwiązanie
Na 100% nie jesteś w ciąży
Dozamnie88
Fanka BB :)
Na początek poszukaj sobie w necie informacji jak wyglądają narządy płciowe u kobiety. Zwróć szczególną uwagę na szyjkę macicy (znajdź zdjęcia). Później wróć i napisz co myślisz o swoim poście.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dozamnie88
Niestety tak działa psychika kiedy czegoś się bardzo chce lub bardzo nie chce.
JoAnnA250694
Jakim cudem możesz być w ciąży? Sory że piszę w ten sposób jesteśmy dorosłymi ludźmi, mieliśmy biologię w szkole, plemniki to nie komandosi odetchnij z ulgą i wyluzuj
reklama
U
usunięty
Gość
W ciąży na 100 % nie jesteś, nie masz co się "martwić". Przypomnę tylko aby zajść w ciążę musi dość do STOSUNKU ewentualnie przez in vitro. Szczerze Tobie powiem że nawet jakby coś skapło to nie ma szansy aby zajść w ciążę! Proszę Was dziewczyny w miarę możliwości wziąść książkę od biologii z czasów szkoły i przeczytać ją od początku bądź zapisać się na jakieś lekcje prywatne. Co wejdę na forum to tysiące nowych wątków typu "czy mogę być w ciąży" "czy jestem w ciąży" "czy to możliwe że jestem w ciąży" "ciąża" nie zakładajcie nowych wątków tylko dopisujcie swoje wątki do jednego.
Julcia5536
Zaciekawiona BB
Na 100% nie jesteś w ciąży
reklama
Podziel się: