Witam mam 19 lat i potrzebuje porady bo głupieje. Mam bardzo głupi problem otóż jakoś w połowie, pod koniec listopada miałyśmy z koleżankami "babski wieczor" wyglupialysmy się itp i w pewnym momencie zaczęliśmy rywalizować ze sobą o to która zrobi glupsza rzecz. Ja postanowiłam pokazac im jaki ze mnie kozak i wlozyłam bokserki mojego taty ( wlozyłam je na moje majtki) chodziłam tak moze 15 minut. Nie pamiętam już skąd je wzięłam ale albo z suszarki albo z łazienki z kaloryfera albo z szafki z czystą bielizna. Nie zauważyłam żeby były gdzieś mokre czy coś. Jeszcze tam gdzie jest miejsce na genitalia wlozyłampapier toaletowy bo stwierdziłam ze jest to niehigieniczne ( ze wlozyłam te bokserki ). Od grudnia nie mam okresu. Na początku w grudniu dość obficie wydzielać mi się śluz z pochwy. W grudniu kiedy okres miał się pojawić pobolewa nie brzuch jak na okres i myślałam że naprawdę dostane jednak nic. Obecnie czasem czuje lekkie "uczucie" w podbrzuszu ale raczej nie przypomina to bolu miesiaczkowego. Czasem też jest mi niedobrze jednak zauważyłam że jak się przejmuje i myślę o tym ( ze mogłam w taki sposób zajsc w ciaze ) to wtedy jest mi niedobrze albo boli mnie brzuch. Kilka razy w tygodniu mam też biale lub zolte uplawy ( te drugie zadzi3j) Boje się ze to kiedy wlozyłam sobie te bokserki ze mogłam się jakoś zaplodnić czy coś. Wiem ze są bardzo małe szanse ale naprawdę już prawie 3 miesiac nie mam okresu. Nie wymiotowalam. Nie odrzuca mnie np od kawy, alkoholu, papierosów itp. Sprawdziłam obie temp. W pochwie i miałam 37.3. Co myslicie o mojej sytuacji. Myślicie xe są jakieś szanse na ciaze? Wiem że to głupie ale naprawdę jestem przerażona bardzo proszę o jakąś odpowiedz. Dodam że listopad do połowy grudnia był dla mnie bardzo stresujący i ciągle byłam zdenerwowana