Cześć kobietki miesiączka spóźnia mi się już 3 dni, od ok 5 dni czuje co jakiś czas delikatny ból brzucha jakbym miała zaraz ją dostać ale dalej jej nie ma. Jak nigdy w okolicach owulacji bolały mnie strasznie piersi, kilka dni, po czym przestały i teraz znów zaczęły bolec, z rana bardzo intensywnie wieczorami już mniej, nie wiem czy nie jest za wcześnie na test czy takie „okresowe” bóle mogą być zwiastunem ciąży?
reklama
Konwalia90
Fanka BB :)
Już jest odpowiedni czas na test
Co do objawow to mialam tak samo. Ból piersi i podbrzusza a miesiaczki brak.
Co do objawow to mialam tak samo. Ból piersi i podbrzusza a miesiaczki brak.
Mommyof1x01
Zaciekawiona BB
U mnie był zawsze przed okresem bolało raz a porządnie i nagle pojawiał się okres a tu bolało jeden dzień bolało drugi bolało kolejne dwa dni z tym że ból był dziwny bo skurcze jak na miesiączkę ale pojawiały się tak jakby chwilowo i znikały najbardziej bolało podczas stosunku. Myślałam że dostne okres zrobiłam test 4 dni po spodziewanej miesiączce i negatywny czekałam dalej i dalej czułam te skurcze a 8 dni po terminie kolejny test i dwie krechy. Nie pasowało mi to ze przed okresem bolało raz a porządnie najczęściej chwilę później dostawałam okres tu tak się nie stało. To podobno częste na poczatku ciąży później czułam to jeszcze z tydzień i przeszło. Życzę żeby u ciebie też oznaczało dzidziusia a co do testu powinien juz wyjść nie sugeruj się tym że mi wyszedł tak późno bo u mnie to było troszkę skomplikowane jesli u ciebie wszytsko przebiegało jak u większości kobiet test powinien już wykazać
SleepingBeauty
Fanka BB :)
Czekamy na wynik testu, powiedzenia
U mnie był zawsze przed okresem bolało raz a porządnie i nagle pojawiał się okres a tu bolało jeden dzień bolało drugi bolało kolejne dwa dni z tym że ból był dziwny bo skurcze jak na miesiączkę ale pojawiały się tak jakby chwilowo i znikały najbardziej bolało podczas stosunku. Myślałam że dostne okres zrobiłam test 4 dni po spodziewanej miesiączce i negatywny czekałam dalej i dalej czułam te skurcze a 8 dni po terminie kolejny test i dwie krechy. Nie pasowało mi to ze przed okresem bolało raz a porządnie najczęściej chwilę później dostawałam okres tu tak się nie stało. To podobno częste na poczatku ciąży później czułam to jeszcze z tydzień i przeszło. Życzę żeby u ciebie też oznaczało dzidziusia a co do testu powinien juz wyjść nie sugeruj się tym że mi wyszedł tak późno bo u mnie to było troszkę skomplikowane jesli u ciebie wszytsko przebiegało jak u większości kobiet test powinien już wykazać
Właśnie mam tak samo, zawsze przed okresem bolało raz a porządnie a tu jakieś podchody dziwne, poboli przez chwile chociaż bardziej to jako pewnego rozdzaju napięcie czuje i już mi się wydaje że mam dostać miesiączkę a tu przestaje boleć, rano zrobię test i dam znać
martynka999
Zaciekawiona BB
Ja bym rowniez zrobila juz test:-)
reklama