Mommyof1x01
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny jestem tu nowa a to moja pierwsza ciąża dlatego też stresuje się każdą drobnostką przez to ze odkąd wiem przeczytałam juz chyba każdy artykuł na temat poronienia obumarcia ciąży itp. Wczoraj byłam na drugim usg które wykazało ze jestem w ok 7, 4 tc ciąża mlodsza o tydzień ale fasolinka była prawie 2 cm serducho biło jak dzwon Jednak moje pytanie jest takie czy objawy w ciąży codziennie sa takie same? od 2 tygodni mam mdlosci zazwyczaj zemdli rano a potem w ciągu dnia tez zdarzyło sie ze zwymiotuje czyms co zjem, ból piersi fakt jest ale mnie piersi przed ciąża bolały często nie tylko przed okresem a zmęczenie zmęczona to ja jestem prawie zawsze nie tylko w ciazy więc zauważalny objawem najbardziej są te mdlosci jednak dzisiaj nic rano ani troszke nie zemdlilo wiem ze wiele z was wysmieje moje pytanie ale to juz nie chodzi o samo dzisiaj tylko chciałbym wiedzieć na przyszłość czy któraś z was miala tak ze np mdlosci przechodziły na jeden dzień lub kilka i wracały? Naczytalam się że jak objawy by przechodziły to moze znaczyc ze ciąża obumarła fakt to tylko jeden poranek bez mdlosci ale ja juz mysle do przodu ;(
Ostatnia edycja: