reklama
M
Melanie
Gość
M
Melanie
Gość
albo złapać grypkę żołądkową
izis
Fanka BB :)
Kasia_i_Tomek pisze:Też mam ten sam problem, niestety. Mi pomagają buraczki czerwone. Kupuję mrożone Hortexu, podgrzewam na patelni ze śmietanką i problem znika
Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Od wielu lat cierpiałam na zaparcia, do ubikacji chodziłam raz na 3-7 dni, stale wzdęta, zagazowana, w brzuchu dźwięki jakby żaby się lęgły. I przypadkiem trafiłam na targach zdrowej żywności na preparaty Doktora Popova zawierające błonnik rozpuszczalny w wodzie – Psyllium i Psyllicol – te drugie w różnych smakach owocowych. Obecnie stosuje cała moja rodzina – córka na odchudzanie – daje uczucie sytości, zmniejsza ilość gazów w jelitach, ja z mężem 3 razy dziennie łyżkę stołową z 1-2 szklankami wody i mamy stale spokój, i też zeszczupleliśmy, polecam wszystkim. Kupuję najczęściej przez internet w aptekach internetowych lub u przedstawiciela ( Dr.Popov ). Jeżeli masz jakieś pytania to pisz pytanie86@o2.pl chętnie odpowiem bo długo szukałam sposobu żeby poczuć ulgę i przeszła tą kuracje i wiem jak to jest.
reklama
Podziel się: