reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...Czy macie (znacie) jakis sposób na zaparcia????

reklama
Kasia_i_Tomek pisze:
Też mam ten sam problem, niestety. Mi pomagają buraczki czerwone. Kupuję mrożone Hortexu, podgrzewam na patelni ze śmietanką i problem znika :)

Pozdrawiam wszystkie ciężaróweczki :)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Od wielu lat cierpiałam na zaparcia, do ubikacji chodziłam raz na 3-7 dni, stale wzdęta, zagazowana, w brzuchu dźwięki jakby żaby się lęgły. I przypadkiem trafiłam na targach zdrowej żywności na preparaty Doktora Popova zawierające błonnik rozpuszczalny w wodzie – Psyllium i Psyllicol – te drugie w różnych smakach owocowych. Obecnie stosuje cała moja rodzina – córka na odchudzanie – daje uczucie sytości, zmniejsza ilość gazów w jelitach, ja z mężem 3 razy dziennie łyżkę stołową z 1-2 szklankami wody i mamy stale spokój, i też zeszczupleliśmy, polecam wszystkim. Kupuję najczęściej przez internet w aptekach internetowych lub u przedstawiciela ( Dr.Popov ). Jeżeli masz jakieś pytania to pisz pytanie86@o2.pl chętnie odpowiem bo długo szukałam sposobu żeby poczuć ulgę i przeszła tą kuracje i wiem jak to jest.

Monika, a czy to ty przypadkiem nie zajmujesz się dystrybucją tych "cudów"?
Bo mi to wygląda na zwykłą reklamę:confused:

reklama
Do góry