Sok z żuka
Fanka BB :)
Widać kreskę, widać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety póki co nie mogę się wybrać ale jutro testuję dalejWidzęPytanie tylko czy to prawidłowo wybarwiona kreska czy taki trafił się test, bo to taki duszkowy duszek
Ale widać, najlepiej skocz na betę, jeśli masz możliwość albo powtórz z porannego moczu
![]()
Ja na każdym facelle miałam taką kreskę, a beta była negatywnaJeżeli to są fecalle z Rossmana to raczej nie kłamią i wyłapują bardzo wczesna ciążętakże jak chcesz mieć pewność to możesz iść jutro zbadać betę
![]()
na tym drugim widzę "coś", ale powtórz rano bo na pierwszym nie widzę np.Dziewczyny to i ja zapytam, czy coś widac ? Wydaje mi się mega cien cienia jak się przyjrze
Dziękuję za komentarz i dużo zdrowia dla Ciebie i dla dzidziMoim zdaniem pozytyw, jest różową a nie szara. Moja taka kreska ma właśnie już 8 tygodnipowodzenia
Tak zrobięna tym drugim widzę "coś", ale powtórz rano bo na pierwszym nie widzę np.
O kurcze mam nadzieję że mimo to się udało , okaże się na dniachJa na każdym facelle miałam taką kreskę, a beta była negatywna![]()
Ja nie wiem czy wolno mi odpowiadać bo ja też te kreski wszystkie widzęDziewczyny to i ja zapytam, czy coś widac ? Wydaje mi się mega cien cienia jak się przyjrze