No to ładnie tzn. że podświadomie świętowałaś
reklama
Tangerieme
Fanka BB :)
Nieświadomie byłam w sumie w 2 tygodniu ciazy. Dowiedziałam się w 4 tyg licząc od miesiączki kiedy dziecko w sumie miało 2 tydzień.No to ładnie tzn. że podświadomie świętowałaś
Nieświadomie byłam w sumie w 2 tygodniu ciazy. Dowiedziałam się w 4 tyg licząc od miesiączki kiedy dziecko w sumie miało 2 tydzień.
No to lepszej niespodzianki nie mogłaś sobie wymarzyć wraz z Nowym Rokiem SuperNieświadomie byłam w sumie w 2 tygodniu ciazy. Dowiedziałam się w 4 tyg licząc od miesiączki kiedy dziecko w sumie miało 2 tydzień.
Tangerieme
A raczej prezent Bożonarodzeniowy najlepszy w życiu.No to lepszej niespodzianki nie mogłaś sobie wymarzyć wraz z Nowym Rokiem Super
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Możecie się cieszyć i to całkiem głośno, bo to dwie wyraźne krechy
Gratulacje!
Gratulacje!
Fado123
Co z Tobą dziewczyno ?? producentem tego żelu jesteś ? czy masz profity ze sprzedaży ?Moja siostra w czasie starań stosowała żel prefert vaginal, który wspomagał zapłodnienie, zaszła po 4 cyklach.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Co z Tobą dziewczyno ?? producentem tego żelu jesteś ? czy masz profity ze sprzedaży ?
Marketing szeptany Zawala fora poleceniem danego produktu i za to jej płacą, albo ma z tego inne profity
reklama
Podziel się: