reklama
maszak
Fanka BB :)
Tak możesz . Pewnie będzie w granicach ok 20 -30 i potem przyrost po 48-72 h. I jeśli nie będzie niepokojących objawów to wizyta za ok 3 tyg. Trzymam kciuki.Hej, dziś jest 11DPO - zrobiłam test i jest blada kreska. Pytanie czy już dziś powinnam pójść na betę z krwi ? Zobacz załącznik 1588158
Aleksandra893
Fanka BB :)
To bardzo naturalna reakcja. Jeśli zauważa się kreskę na teście ciążowym, zwłaszcza jeśli chce się być w tej ciąży to jest ma się tą nadzieje. Ja trzymam kciuki mocno, żeby beta była jak najbardziej pozytywna! Jeśli tak będzie mogę Ci podpowiedzieć, żebyś od pierwszego dnia ostatniej miesiączki policzyła sobie 5/6 tygodni i wtedy śmiało się do lekarza zgłaszajCzy to normalne,że się stresuje jak cholera? Najbardziej tym,że beta z krwi wyjdzie ujemna i cała radość się skończy
Czy to normalne,że się stresuje jak cholera? Najbardziej tym,że beta z krwi wyjdzie ujemna i cała radość się skończy
Nie ma mozliwosci, zeby test sikany wyszedl pozytywny, a z krwi negatywny. W druga strone sie zdarza, owszem, bo stezenie beta HCG w moczu jest nizsze niz w krwi. Juz na ten moment nie masz na nic wplywu. Staraj sie myslec pozytywnie
reklama
Beta 41.1 jestem w takim szoku mąż będzie dziś w większym - mimo starania się chyba żadne z nas nie sądziło,że dziś będzie taka wiadomość czy mam iść powtórzyć betę w poniedziałek?
Gratulacje i bardzo nudnej ciazy