reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Aga,sliczna focia...i zycze synka .....:-)
wiec trzymam kciuki za zdrowa i donoszona ciaze andariel;-)
Da sie nie dzwigac,wiem cos bo po operacji przepukliny tez nie moglam Karolci podnosic.....a teraz sierpniatka juz wieksze chodza same to jest latwiej......Co znaczy, że Ninki też masz nie dzwigać, wiem nie da się no ale może da się max ograniczyc.
wiec trzymam kciuki za zdrowa i donoszona ciaze andariel;-)
magda12345
Mama Juli i Jasia
Aga, mi też na synka wygląda! ;-)
A Ty Andariel dbaj o siebie i brzusio i oszczędzaj się!
Mitemil mam nadzieje że chodziło Ci tylko o poranne mdłości i inne tego typu wątpliwe przyjemności a nie o jakieś poważniejsze problemy Bo trochę stracha nam narobiłaś
A Ty Andariel dbaj o siebie i brzusio i oszczędzaj się!
Mitemil mam nadzieje że chodziło Ci tylko o poranne mdłości i inne tego typu wątpliwe przyjemności a nie o jakieś poważniejsze problemy Bo trochę stracha nam narobiłaś
Mewa29
mama Adama
Aga, śliczne bobo! no i fajne, ze nie przytyłaś, nie bedzie co zrzucac potem :-)
Andariel- oszczędaj sie a wszystko bezie dobrze, no i trzeba mieć zaufanie do lekarzy, żę wiedzą co robią.
Mitemil- mam nadzieję ze wszystko dobrze u Was.
Andariel- oszczędaj sie a wszystko bezie dobrze, no i trzeba mieć zaufanie do lekarzy, żę wiedzą co robią.
Mitemil- mam nadzieję ze wszystko dobrze u Was.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
zrzucac i tak bedzie co a jeszcze nie wiadomo jak potem bedzie jak sie malenstwo rozszaleje to i kilosow przybedzie ech....szkoda.....a moze udaloby sie bez prztycia?????
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
MItemil tak mi przykro:-(tulam Cie bardzo mocno
reklama
andariel
mama super dwójki :]
mitemil bardzo przykro... wiem, że w takich sytuacjach nie pomagają nam teksty typu "takie rzeczy się często zdarzają" - chyba trzeba wierzyć, że po prostu tak dla aniołka było najlepiej... trzymaj się mocno, kochana...
Podziel się: