reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy już czas na kolejne maleństwo?Następne pokolenie...

reklama
Aga,sliczna focia...i zycze synka .....:-)

Co znaczy, że Ninki też masz nie dzwigać, wiem nie da się no ale może da się max ograniczyc.
Da sie nie dzwigac,wiem cos bo po operacji przepukliny tez nie moglam Karolci podnosic.....a teraz sierpniatka juz wieksze chodza same to jest latwiej......

wiec trzymam kciuki za zdrowa i donoszona ciaze andariel:tak:;-)

Aga, mi też na synka wygląda! ;-)
A Ty Andariel dbaj o siebie i brzusio i oszczędzaj się!
Mitemil mam nadzieje że chodziło Ci tylko o poranne mdłości i inne tego typu wątpliwe przyjemności a nie o jakieś poważniejsze problemy:tak: Bo trochę stracha nam narobiłaś

Aga, śliczne bobo! no i fajne, ze nie przytyłaś, nie bedzie co zrzucac potem :-)

Andariel- oszczędaj sie a wszystko bezie dobrze, no i trzeba mieć zaufanie do lekarzy, żę wiedzą co robią.

Mitemil- mam nadzieję ze wszystko dobrze u Was.

zrzucac i tak bedzie co:baffled: a jeszcze nie wiadomo jak potem bedzie :) jak sie malenstwo rozszaleje to i kilosow przybedzie ech....szkoda.....a moze udaloby sie bez prztycia?????:laugh2:

ochhhh! Mite!!!!! jak mi przykro kochana!!!
kompletnie nie wiadomo,co w takich chwilach napisac....
z całego serca wam współczuję.
trzymaj sie kochana

reklama
mitemil bardzo przykro... wiem, że w takich sytuacjach nie pomagają nam teksty typu "takie rzeczy się często zdarzają" - chyba trzeba wierzyć, że po prostu tak dla aniołka było najlepiej... trzymaj się mocno, kochana...

Do góry