Witam. chciałabym prosić o poradę po dniach płodnych zaczęło boleć mnie podbrzusze juz ok tyg mnie boli, ból jest taki jak na @, a @ powienam dostać 1 stycznia, dodam jeszcze ze mam nabrzmiałe bolące piersi i zaobserwowałam dziś biały gęsty mętny śluz a moze nawet lekko rozciągliwy.. czy to ciąza ? prosze o pomoc
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No oczywiście, że to ciąża!
A jakbyś miała jeszcze jakieś wątpliwości, to najpierw poczekaj do terminu @, później zrób test ciążowy i na końcu, jeśli nadal nie będziesz pewna - idź na betę.
A jakbyś miała jeszcze jakieś wątpliwości, to najpierw poczekaj do terminu @, później zrób test ciążowy i na końcu, jeśli nadal nie będziesz pewna - idź na betę.
G
goszczaca
Gość
Może lepiej się zabezpieczać, jak są obawy co do zajścia w ciążę. Wiadomo z czym to wszystko się wiąże:/
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No oczywiście, że jestem pewna, ciąża na 100%!
Nie wiesz, że jak ktoś coś napisze w internecie, to na pewno tak jest???
Poza tym przecież to oczywiste, że najdokładniejszą diagnozę otrzymuje się po zadaniu pytania na forum, opisując jedynie objawy, nie wspierając się chociażby testem czy badaniami, głupi lekarze to się nie znają, internauci wiedzą lepiej!
Nie wiesz, że jak ktoś coś napisze w internecie, to na pewno tak jest???
Poza tym przecież to oczywiste, że najdokładniejszą diagnozę otrzymuje się po zadaniu pytania na forum, opisując jedynie objawy, nie wspierając się chociażby testem czy badaniami, głupi lekarze to się nie znają, internauci wiedzą lepiej!
reklama
Testy ciążowe są zawodne - mogą wskazywać, że nie jesteś w ciąży, kiedy tak naprawdę jesteś. Wynika to ze zbyt małej ilości substancji informujących o ciąży zawartych w moczu. Lepiej zdecydowanie zrób testy krwi na beta HCG - wtedy będziesz miała pewność.