reklama
Jutro chyba rano podjadę zrobi betę...To pozostaje uzbroić się w cierpliwość i wykonać test za 2-3 dni
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nie wiedziałam, że w gimnazjum już się można chajtać
Przepraszam czy to do mnie? Z całym szacunkiem myślę że jestem w podobnym wieku do Ciebie. Bądź nawet jestem starsza. Do tego jestem mamą 2 dzieci. Mam za sobą 2 poronienia. Pierwszy raz jednak mam taką sytuację jak ta. Miłego dnia życzęNie wiedziałam, że w gimnazjum już się można chajtać
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Przepraszam czy to do mnie? Z całym szacunkiem myślę że jestem w podobnym wieku do Ciebie. Bądź nawet jestem starsza. Do tego jestem mamą 2 dzieci. Mam za sobą 2 poronienia. Pierwszy raz jednak mam taką sytuację jak ta. Miłego dnia życzę
To nie Twój wątek
olka11135
Fanka BB :)
Część wszystkim. Mam pytanie bo nurtuje mnie to strasznie. W sobotę miałam owulację (wiem niestety dokładnie kiedy ja mam bo nie mogę wtedy usiąść na tyłku) a w niedzielę kochałam się popołudniu z mężem. Nie doszło do wytrysku w pochwie tylko na zewnątrz ale poniosło nas i jeszcze przez chwilę "bawiliśmy się" dłońmi. Nie jesteśmy pewni czy nic się tak nie dostało więc dla pewności dzisiaj czyli jakieś 18 godz po tym zdarzeniu wzięłam Ella one. Czy to zadziała. Nie chciałabym teraz być w ciąży gdyż straciłam właśnie pracę. Czy mam się czego obawiać?
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Wszystko zależy od tego jaki masz znak zodiaku
Klaudia1998
Początkująca w BB
Witam,
Jestem 5 dni przed okresem a śluz mam przezroczysty czy to może być ciąża?
LadyCaro
Dziewczyno, ile jeszcze wątków zaśmiecisz? To, ze sperma z Ciebie wypłynęła, ze miałaś śluz z domieszką krwi, ze miałaś śluz przezoroczysty nie powie Ci, czy jesteś w ciąży. Wiem, ze chcesz usłyszeć TAK JESTEŚ W CIAŻY GRAULACJE, ale nikt tego nie wie, wiec siedź i czekaj cierpliwie do okresuWitam,
Klaudia1998
Początkująca w BB
Tyle ile będę chciała pisać będę pisać po to jest forum aby się dowiedzieć
reklama
Bibi89
I jeszcze się nie dowiedziałaś?Tyle ile będę chciała pisać będę pisać po to jest forum aby się dowiedzieć
Podziel się: