reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest tutaj 2 kreska wyszla po 7 minutach chcialam wyrxucic ale cos mi wpadlo w oczy

Wiem ze wyniki po czasie są niewiarygodne ale jakąś mała nadzieja sie pojawiła do tego klucie w piersiach ostatnio plamienie bardzo delikatne prawie nie widoczne 8 i 9 grudnia cały czas chce mi sie spać @ ma przyjść jutro

Załączniki

• IMG_20241213_110536.jpg
    IMG_20241213_110536.jpg
    811 KB · Wyświetleń: 375
  • IMG_20241213_110654.jpg
    IMG_20241213_110654.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 187
reklama
Ja zrobiłam tydzień przed okresem test. Wyszedł biały , zostawiłam na szafce i pobiegałam do pracy. Wróciłam patrzę a tam druga blada kreska, więc mówię sobie wiem ze się nie odczytuje ale dla pewności zrobię jeszcze jeden. Zrobiłam drugi od razu - po południu , 7 dni przed okresem, i wyszła ledwo widoczna kreska już w czasie 3 min może :) dziś wchodzę w 13 tydzień :)

Ja zrobiłam tydzień przed okresem test. Wyszedł biały , zostawiłam na szafce i pobiegałam do pracy. Wróciłam patrzę a tam druga blada kreska, więc mówię sobie wiem ze się nie odczytuje ale dla pewności zrobię jeszcze jeden. Zrobiłam drugi od razu - po południu , 7 dni przed okresem, i wyszła ledwo widoczna kreska już w czasie 3 min może :) dziś wchodzę w 13 tydzień :)

Bo nie ma znaczenia ile jesteś przed okresem tylko ile dni po owulacji 🤷‍♀️

Czyli miałaś szybciej owulacje i nie zrobiłaś testu tydzień przed "planowana miesiaczka". A możliwe że zrobiłaś 4 dni przed miesiączka. Nie ma znaczenia, że miałaś dostać okres za tydzień. Widocznie w tym cyklu gdzie zaszłaś miałabyś krótszy cykl i miałaś szybciej owulacje.
I nie mówię tego z złośliwością. Tylko chcemy żeby Przyszłe pokolenie wiedziało, że w ciążę zachodzi się w dniu owulacji a nie dzień czy tydzień przed miesiączka...

Gratuluje 2 trymestru!
😍

reklama
A nie możesz po prostu powtórzyć testu?
Moim zdaniem test jest nieważny. Osobiście u mnie kreska albo wychodziła od razu albo wcale. Nawet jak była bardzo jasna.

Do góry