Witam. Mam dość długie cykle ok 31-35 dni. 8 marca miałam owulacje i starałam się o dziecko. Dokładnie tydzień później, miałam dziwne plamienie bardzo skąpe, skończyło się po kilku godzinach. Nigdy wcześniej nie miałam żadnego plamienia, to był pierwszy raz w życiu. Wczoraj i dziś robiłam test ciążowy, ale wynik negatywny . Od kilku dni czuje bóle brzucha, podobne do tych przed miesiączka. Okres powinnam mieć ok.piątku. Czy jest szansa, że jestem w ciąży? Kiedy wyszedł wam pozytywny test ciążowy?
reklama
Przy nieregularnych cyklach byc moze przyjdzie pozniej.Zrob bete hcg i bedziesz miala odpowiedź .Bo takie objawy moga świadczyć o ciazy ale też i okresie.
Skad wiesz ze mialas owu 8 marca? Testy owu robilas czy bylas u gina? Bo tak to ciężko stwierdzić samemu czasem jeszcze przy dluzych cyklach.
Skad wiesz ze mialas owu 8 marca? Testy owu robilas czy bylas u gina? Bo tak to ciężko stwierdzić samemu czasem jeszcze przy dluzych cyklach.
zanka200389
Fanka BB :)
Ja tez radze zrobić jeszcze raz test albo idź na betę.... powodzenia [emoji4]
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak ja się starałam to też zdarzyło mi się zrobić test za wcześnie , wyszedł negatywny , za kilka dni zrobiłam ponownie mimo że nadal przed planowaną miesiączką i już był delikatny cień , dlatego być możę robisz je za wcześnie . Poczekaj jeszcze kilka dni i zrób jeszcze raz , ewentualnie idź na bete
Najlepiej zrobić gdy okres się spóźnia. Ja w pierwszej ciąży też zrobiłam za wcześnie. Gdy spóźniał mi się już z tydzień zrobiłam jeszcze raz i wyszedł pozytywny. Dziewczyny nigdy nie róbcie testu przed przewidywanym dniem miesiączki dopiero po!
Ja tez mam pyt otóż staramy sie od 4 cykli i nic z tego, moje cykle 28-29 dni dzis 13 dc poszlismy na calosc, jak i również 8 i 9 dc. Od 8dc bardzo mokro(z interpretacja śluzu mam problem) i dzis po południu w słuzie niteczki krwi. Nakrecam sie strasznie.
Wszystko jest możliwe. Może i mało satysfakcjonująca odpowiedz, ale po prostu pewność będziesz miała kiedy zrobisz test ciążowy, najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczkiJa tez mam pyt otóż staramy sie od 4 cykli i nic z tego, moje cykle 28-29 dni dzis 13 dc poszlismy na calosc, jak i również 8 i 9 dc. Od 8dc bardzo mokro(z interpretacja śluzu mam problem) i dzis po południu w słuzie niteczki krwi. Nakrecam sie strasznie.
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
No innej sie nie spodziewałam bo wróżka nikt nie jest ale potrzeba wygadania sie była silniejsza, teraz tylko czekacWszystko jest możliwe. Może i mało satysfakcjonująca odpowiedz, ale po prostu pewność będziesz miała kiedy zrobisz test ciążowy, najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki
reklama
Haha . To ja tylko życzę cierpliwościNo innej sie nie spodziewałam bo wróżka nikt nie jest ale potrzeba wygadania sie była silniejsza, teraz tylko czekac