reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest możliwe zapłodnienie?

To pytanie zadałam bo na jednych stronach pisze coś innego a ba 2 coś innego to powoduje że nie wiem. Chociaż najwiecej przypadków jest kiedy wytrysk wystąpi w środku lub duża ilość plemników dostanie wprowadzona do pochwy + musi być owulacja chyba. Same dni płodne nie świadczą o zapłodnieniu, a jeszcze do pierwszego nie dni płodnych było 3 dni

Ja chce linka do strony, na której jest tak napisane.
Chetnie się doucze.

Na jakiej stronie pisze, że do zapłodnienia dochodzi przez wytryska w prezerwatywie poza pochwą?

Ja tez. Ja tez chce wiedzieć.

reklama
To pytanie zadałam bo na jednych stronach pisze coś innego a ba 2 coś innego to powoduje że nie wiem. Chociaż najwiecej przypadków jest kiedy wytrysk wystąpi w środku lub duża ilość plemników dostanie wprowadzona do pochwy + musi być owulacja chyba. Same dni płodne nie świadczą o zapłodnieniu, a jeszcze do pierwszego nie dni płodnych było 3 dni

Chyba musi być owulacja??????????

Dziecko idź porozmawiaj z ginekologiem albo nauczycielka biologii, bo to wola o pomstę do nieba. Nie edukuje się z głupich for/forów/grup dyskusyjnych!!!

Ostatnia edycja:
Chyba musi być owulacja??????????

Dziecko idź porozmawiaj z ginekologiem albo nauczycielka biologii, bo to wola o pomstę do nieba. Nie edukuje się z głupich for!!!
Wytrysk nie musi być w pochwie to i owulacji nie musi być [emoji2370] może warto trochę poczytać [emoji23]

@coca relax, przecież były już tu posty, że do zapłodnienia może dojść przed owulacją [emoji23]

I to mnie przeraża. Wielce dorosłe do uprawiania seksu (serduszkowania, przytulania, jak zwał tak zwał), a nie wiedza na czym seks polega i do czego może doprowadzić, jak się świadomie i skutecznie zabezpieczać? Jak się pływać nie umie to chyba logiczne ze się nie wchodzi do basenu, gdzie głębokość jest >2 m? A jak się wchodzi to kurde z kołkiem i rękawami!!!!! No proszę Cię, ale jak tu relax zachować? Nie dziwne, ze później matki córki zamykaja w domach do późnej starości, jak się czyta takie głupoty i nie chce się dziecka edukować.

W jaki sposób? Wyjaśnij.
Ja chce linka do strony, na której jest tak napisane.
Chetnie się doucze.

Ja tez. Ja tez chce wiedzieć.

reklama

Powodzenia w edukowaniu się na abczdrowie, maturę zdasz śpiewająco.

giphy.gif

Rada dla Ciebie:
1. ODSTAW SEKS jeśli nie jesteś gotowa na jego konsekwencje i nie wiesz jak uniknąć niechcianej ciąży.
2. Idź do ginekologa i porozmawiaj z nim o możliwościach zapobiegania ciąży, on tez odpowie na wszelkie Twoje wątpliwości.

Ostatnia edycja:
Do góry