reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś szansa na ciążę?

pozdrawiam wszystkich. Chętnie przyjmę jakiekolwiek rady 😀

A na jaki temat oczekujesz rad?

Zbadałam sobie dziś szyjkę (a przynajmniej próbowałam) 1 raz.. i nie mam pojęcia jakie jest jej położenie. Wkładałam palec głęboko i jedyne co poczułam to miękkośc i jakaś kulkę/ guzik po lewej stronie. Po wyjęciu na palcu miałam biały lepki śluz. Jestem w 24 dniu cyklu, czy to świadczy o zbliżającym się okresie?

Na to pytanie odpowie Ci ginekolog, a nie obcy ludzie w internecie.

reklama
Cześć dziewczyny! To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość. Wiem, że tylko czas pokaże czy jestem w ciąży ale to już 3 miesiąc od kiedy staramy się z mężem o drugie dziecko i jestem już poirytowana (wiem, że najlepiej to nie wpływa). Powiedzcie mi, czy jeżeli stosunek był 4 godziny po pozytywnym teście owylacyjnym oraz dzień wcześniej czy jest jakakolwiek szansa że może się udać? Dodam, że 2 godziny po zrobionym teście owulacyjnym dostałam bolesnego bolu owulacyjnego, a na następny dzień było mi gorąco lecz nie miałam temperatury i byłam bardzo zmęczona. Potrzebuję wsparcia albo ostudzenia mojego zapału pomocy!
Wyluzuj:) Ja czekalam na dziecko 3 lata:) Jak zaszlam w ciaze to nie był nawet dzien płodny.....Jak organizm jest gotowy to i nasienie moze w srodku poczekac kilka dni:) a stres i zafiksowanie daje odwrotny skutek.....Powodzenia na pewno sie uda😉

reklama
Im za bardzo chcesz dziecka tym gorzej bo nie wychodzi musisz odpuścić a samo zalpie...tez tak mialam zw bardzo pragnelam dziecka i nie wychodzilo odpuscilam zajelam sie czyms innym i od razu potem wskoczylo:)

Do góry