reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej!!!
I znowu kilka dni mnie nie było,ale przynajmnej wieczorkiem bede miała co nadrabiać:tak:
u jednej z was na nk widziałam fotki z wyprawy do zoo,naprawde nie spodziewałam sie ze az tyle was będzie:szok: ja niestety nie mogłam dołączyć ponieważ z moim mężem jechalismy z samego rana do Warszawy po towar bo w sklepach pustki:eek: ale bardzo żałuje ze nie mogłam was osobiscie poznać,ale nastepnym razem pójde na 100%:tak:
A u mnie w domu istny szpital średnia skończyła antybiotyk i było wszystko oki,od kilka dni najstarsza choruje ,średnia już coś łapie a najmłodsza obudziła sie dzisiaj ze sporadyczny kaszelkiem i temperaturą podwyzszoną:wściekła/y:normalnie masakra,nic tylko sobie w łeb strzelić,jakoś to choróbsko nie chce opuscic naszej rodzinki ,ja jedyna sie trzymam ,a jak już ja sie rozłoze to nie wiem co to bedzie:-D
przepraszam ze nie odniose sie do waszych postów ale dopiero wieczorkiem bede czytać zaległosci
pozdrawiam

reklama
Karola a uszka im nie stoją? może warto im pomóc, bo wiem ze wiara niechętnie kupuje yoreczki z oklapniętymi uszkami. powodzenia życzę ja mam już yoreczka:)
ja robie pieczone uda kurczaka, ziemniaczki z koperkiem i wio...zupkę mam od wczoraj.
Karolina zdrówka!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Julia u nas sol fizjologiczna w ampulkach nie pomaga:( jutro do lekarza ide z mala...znowu:-(

no skrzat9 dopiero zobaczylam o tym ciescie i kawce:( jakbym wczesniej to bym przyjechala..bo mam ochote na pogaduchy i na pyszne ciasto:-) sama zbieram sie zeby jakeis zrobic i juz od jakiegos czasu chodzi za mna ciasto SHREK i chyba w srode zrobie albo truskawkowa pianke:) mnniiaammm a ja obiadu dzisiaj nie mam,m w pracy ma obiad a malej zupke kalafiorowa ugotowalam...

ale nudy dzisiaj masakra,niby lato a pogoda do d*** oszlaec mozna...

ja to jednak potrafie wilka z lasu wywolac:-) ha ha ha (Karolina)

[FONT=&quot]Kurcze ale wypadek :

Zderzenie tramwajów w centrum Poznania. 16 ciężko rannych - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 20.06.2011

Ja przy kawce i serniczku, dzieciaki się bawią tzn Oliwka zajmuje się Stasiem fajnie jak jest starsze dziecko które może pomóc co nie co

Bucikami się pochwalę, najpierw nie mogłam znaleźć żadnych, a teraz najpierw w sobotę kupiłam balerinki z odkrytymi palcami w big starze (nigdy bym tam butów nie szukała ale przechodziłam akurat i wołały do mnie) a teraz sandałki upatrzyłam.Ale ze mnie zakupocholiczka
Właśnie Staś obrócił się z brzucha na plecki pierwszy raz:) mój mały strongmen:-)

mama Gabi a jakie to ciasto shrek? chyba się wproszę do Ciebie na nie :-D
[/FONT]

kochana no dzisiaj to juz nie dam rady bo Gaba spi a zanim wstanie i przebije sie przez te korki to mnie szlak trafi,mi zawsze najlepeij pasuje z ranca:) eh... no coz innym razem:)

lilou ciasto shrek wyglada tak:Zobacz załącznik 364972 jak zrobie to zaprasze:-)

Ostatnia edycja:
no niestey skrzaciku nie dam rady... szkoda...
dzwonialm do m bo ona tamtendy z pracy wraca wiec zeby wiedzial....

boziu w tv nic nie ma wszystkie seriale pozabierali na wakacje i znwou dwa miesiace bez seriali...wrrrr:wściekła/y:

Skrzat910 a jakim rejonie Poznania mieszkasz?

MamaGabi ciasto wygląda pysznie ;-)

Ja 8 też jeździłam. Tjak sobie pomyślałam jakbym miała Stasia w chuście (bo ostatnio stwierdziłam że jakbym tramwajem miała jechać to w chustę bym brała) to tragedia by była.. No ale w sumie często takich wypadków nie ma, większe ryzyko jak autem się jedzie..

reklama
MamaGabi no pozabierali seriale. Mi też sie to nie podoba.

Lilou ja mieszam w Luboniu zaraz za Świerczewem. A tramwajem z Górczyna do pracy z dzieckiem jechałam bo ja nianią byłam i na Starym Rynku mieszkała Mała z rodzicami.

Do góry