reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

poczytałam ale średnio pamiętam bo mnie tu mąż atakuje że przytulać mam...
Michasia ja chcę Twoje fb!!
Karola :*
Skrzat910 trzymaj się i nie daj się!!! ani jednemu ujowi (teść) ani drugiemu (choroba)!!! precz z ustrojstwem!!!
no i zapomniałam co dalej :(
będę później, jak mąż pójdzie ;)

reklama
Michasia prosze o przeslanie tych dwoch fotek Filka na moj email(pw) Super Ci wyszły te foteczki!!!

Skrzat9 nie daj sie! tralalal!

spadam bo mam robotników wdomu i piekę torcik!:)

Skrzat9 ja rozumiem ze tesc to stary ch** ale kurcze nei dasz rady jakos przetlumaczyc dziadkowi ze to jest uroczystosc Anielki i bardzo zalezy ci na tym zeby byli i zeby choc przez moment nie zwracali uwagi na niego, jak nikt do niego nie bedzie sie odzywal to mu sie wkoncu znudzi gadanie glupot mowie ci to najlepsza metoda... szkoda by bylo gdyby dziadkowie nie byli na chrzcie swoeje prawnuczki....
Gaba padla mam nadzieje ze tym razem na dluzej bo na pierwszej drzemce tylko pol godz spala a potem placzliwa strasznie byla:-(

Michasia dzieki za meila z fotkami:) super sa naprawde:-)

Nie wiele tych fotek bo jak Michasia pisze jak się jest z dzieckiem samemu to kontem oka patrzy się, gdzie mały bąbel właśnie wędruje a już raz "zgubiłam " dziecko hehe na urodzinach Nikodema, dobrze, ze natuśka z mężem czujna była i mi bąbla pilnowała :) a ja dopiero po fakcie się zorientowałam , że zapomniałam o dziecku :sorry:
prześle tych co mam maile, jak ktoś chce to na pw podajcie to prześle. MamaGabi miałabym prośbę o maila i nr tel Iwony bo zupełnie zapomniałam o d niej wziąć.

Karola - poważna decyzja ... przytulam i mam nadzieję, że jeszcze się ułoży cokolwiek zdecydujesz.
skrzat910- co za paskudne choróbsko, przytulam!

Tygrynka ja potem poprosze o linka do piccasa.

ja tez bym moze poszla zrobic obiad ale mi sie tak neichce ze szok,ale jak sie Gaba obudzi to znowu nic nie zrobic...eh... to ide...Poziomka masz pw:)

Natuska no widzisz jaka Emma zdolniacha:)Gratki za kupke i siusiu.

a nam z mezem zbliza sie rocznica slubu i kurde nei wiem oc mam wymyslec..najchetniej by, cos w tajemnicy upichcila ale kurde przy mojej malej bedzie ciezko bo ona ciagle na raczkach i torcik bym moze zrobila.... ale nie dam rady z nia chyba....

reklama
Do góry