reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
pewnie gdybym była bez dzieci skleciłabym wiecej fotek i ładniejszych ;-) ale z moimi szogunami sie nie da :-(

znikam na czas jakiś, musze ogarnąc bo dzisiaj przyjeżdża dziewczyna na zdjęcia.. ciekawe co z tego wyjdzie bo średnio ze światłem przez ta pogodę :-?

Hej kochane :-)
nie pisałąm dni parę ale podczytywałam :-)
Skrzat wszystko się ułoży nic się nie martw :-) Dobrze że Z. ci pomaga i się Basią zajmuje :-)
Karola no życzę pokojowego rozwiązania konfliktu ale jeśli nie ma wyjścia to faktycznie rozstanie pomoże a może nawet coś naprawi :-)
A kochane wstawcie jakąś wspólną fotkę z waszego wypadu :-) chociaż sobie popatrze hihi
U nas w sumie bez zmian :-) Lula we wtroek dzielnie zniosłą szczepienie nawet nie zapłakała!! Wszyscy się dziwili w przychodni :-) moje dzielne dziecko :-D ale za to do wczoraj oczka jej ropieją całe zaklejone ślepka ma rano :-( no i od 3 tyg. budzi się o 5 rano i musi być mleko inaczej nie zaśnie dalej :-(
Wracam do pracy :-) miłego dnia

Kozaczino jak oczka ropieją to pewnie zapalenie spojówek. poproś lekarza o TOBREX. u nas jest to jedyny lek który działa naprawdę szybko i skutecznie. Marcel ma nawracające się zapalenie spojówek, przynajmniej raz na miesiąc raz na dwa miasiace oczka mu ropieja.. ia po Tobrexie jak zakrople mu na noc to rano już bardzo duża poprawa jest, a po dwóch dniach nie ma śladu :-)
teraz jesteśmy po wizycie u okulisty i masujemy żeby sie pozbyć na zawsze tego ustrojstwa..

kurcze jak mi sie nic nie chce.. ta pogoda mi nie słuzy :-/ dziewczyna będzie za jakies 1,5 godziny więc zdążę jeszcze obiad zrobić zanim przyjedzie..

Do dupy mam ten dzień.

Dziadki nie chcą przyjechać bo dziadek sie bojowo na teścia nastawił i powtarza babci że on mu już nagada że mu w pięty pójdzie.

Pakiet mi sie skończył na telefonie. Aha i gnaty mnie bolą. Ogólnie toczek mnie męczy.

Kiedyś nastąpi taki dzień że ja nie wytrzymam psychicznie i pojade do teścia a wtedy jak mu wygarne za ten cały czas jego fochów to sie chyba ziemia w posadach zatrzęsie.

Ileż ja moge to wszystko znosić, uśmiechać sie, udawać że nic sie nie stało? Przecież każdy ma swoją wytrzymałość. Ja już powoli mam tego ****a dość. Zachowuje sie jak rozkapryszony bachor. Wiecznie jakieś intrygi, nigdy nie wiadomo co mu od*******i. Przecież nie może tak być żeby moja rodzina bała sie przyjeżdżać na uroczystości żeby nie było awantury.

reklama
Do góry