reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julia.l antylicho :-D

)

:-D a co tam "tonący brzytwy się chwyta" :-D

Ja na kolacje lody miętowe z czekoladą:-D

Nati już śpi ale ciężko oddycha aDamian broi a jutro na pobranie krwi ide z Nim w czwartek umówiłam Natiego do przychodni na dzieci zdrowe ale Pani dr powiedziała że w żadnym wypadku nie chce go widzieć:-D tylko mamusia ma przyjść z wypisami, mały ma siedzieć w domu po takiej chorobie

Ostatnia edycja:
reklama
Julia to fajną babkę masz, kurde przydałaby mi się fajna pani dr na nfz.. prywatnie mam dwóch dobrych pediatrów, ale to tylko w awaryjnych sytuacjach z nich korzystam... jeden z nich jest tak oblegany, że ludzie z zagranicy się u niego leczą, no i co najważniejsze ten lekarz antybiotyki tylko w najgorszych wypadkach przepisuje, bez nich potrafi wyleczyć :-) ale czasami oczekiwanie na wizyteę wynosi nawet 3-4h.. ale warto...

rikapa a byłas z Nia u lekarza? Ja kiedyś Damiankowi podawałam tran w tabletkach ALASKAN i był "mocniejszy" nie łapał tak szybko infekcji a teraz podaje olej z czarnuszki egipskiej ale efekty jakie będą to nie wiem bo dostają dopiero od 3 dni

byłam ale lekarka powiedziała że teraz taki okres na przeziębienia :-( a tran dostaje do picia (bleee ale ona o dziwo lubi )

Rikapa a duze prawdopodobienstwo jest na sprzedaz? bo w niektorych komisach lezy towar i lezy,a nie powiem ze zalezy mi na czasie:-D

jeśli masz fajne i ładne ciuszki to tydzień, góra dwa :-) tam jest duża przelotowość ludzi :-)

Mala juz po kapieli po dawce lekow i spi...oczywisice nie obylo sie bez placzu bo jak ja jej daje laeki to jest krzyk,placz i histeria wogole, mascia rozgrzewajaca ja nasamrowalam i mam nadzieje ze chodz troche jej przejdzie... oczywiscie spi dizisaj z nami w lozku bo nie mam zamiaru wstawac kolejnej nocy co 15 minut,bede ja miala pod reka bo tak kaszle ze masakra....

oki dziewczynki mielgo wieczoru ja uciekam do malej bo znowu palcze:-(

Julia to fajną babkę masz, kurde przydałaby mi się fajna pani dr na nfz.. prywatnie mam dwóch dobrych pediatrów, ale to tylko w awaryjnych sytuacjach z nich korzystam... jeden z nich jest tak oblegany, że ludzie z zagranicy się u niego leczą, no i co najważniejsze ten lekarz antybiotyki tylko w najgorszych wypadkach przepisuje, bez nich potrafi wyleczyć :-) ale czasami oczekiwanie na wizyteę wynosi nawet 3-4h.. ale warto...
No ta Pani dr tez antybiotyki to tylko naprawde w ciężkim przypadku przepisuje, np przedostatnie zapalenie oskrzeli wyleczyliśmy bez antybiotyku

Julia lekarka mocna:-D A stronka świetnie sie nazywa:-D
Co do lekarki to kiedyś jej niecierpiałam a teraz ją uwielbiam:-D

ja chciałam obejrzeć m jak miłość i barwy szczęścia, ale mały marudził, żeby iść się bawić na górę.. więc net mi pozostaje :-D :-D

kurde od kilku dni, cokolwiek zjem, to mam mega zgagę :/

reklama
Rikapa a duze prawdopodobienstwo jest na sprzedaz? bo w niektorych komisach lezy towar i lezy,a nie powiem ze zalezy mi na czasie:-D

]

Monia wez napisz na gumtree.pl ze masz duzo ciuchów ja tak kupiłam 3 kartony ciuchów dla małego - napisz ile chcesz i na pewno ktoś ci się zgłosi
życzę powodzenia

zdrówka dla maluchów

Do góry