reklama
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Hej dziewczyny:-)
To mala cos zaczela sie budzic w nocy z placzem,czyzby zabki wreszcie wychodzily?Dzis zapowiada sie pracowity dzien-najpierw musze troche ogarnac w domu bo male burdella mi sie wkradlo kurcze pozniej musze jechac z autem do mechaniki bo cos nie chodzi tak jak powinno-jak ja lubie takie meskie sprawy zalatwiac facet do mnie cos mowi a ja nie mam zielonego pojecia o co mu chodzi- i wez tu czlowieku badz madry:-)
No ale po poludniu mala zanosze do dziadkow a sama wybieram sie do fryzjera oj jak ja dawno nic nie robilam z wlosami :-)
Milego dnia :-)
To mala cos zaczela sie budzic w nocy z placzem,czyzby zabki wreszcie wychodzily?Dzis zapowiada sie pracowity dzien-najpierw musze troche ogarnac w domu bo male burdella mi sie wkradlo kurcze pozniej musze jechac z autem do mechaniki bo cos nie chodzi tak jak powinno-jak ja lubie takie meskie sprawy zalatwiac facet do mnie cos mowi a ja nie mam zielonego pojecia o co mu chodzi- i wez tu czlowieku badz madry:-)
No ale po poludniu mala zanosze do dziadkow a sama wybieram sie do fryzjera oj jak ja dawno nic nie robilam z wlosami :-)
Milego dnia :-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ale wam dobrze. Każda z kimś sie dziś spotyka a ja siedze na dupie w domku. Nikt dziś do mnie nie wleci bo albo w pracy siedzi do późna, przyjaciółka 3 tydzień ze świnki sie leczy i ma zakaz opuszczania domu, a kumpeli dziecko ma grype i też sie ruszyć nie może. A ja biedny samotny miś siedze. Nawet dzidziuś nie ma humorku na zabawe bo godzinke tylko porozrabiała i śpi dalej.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam się
monia ale fajny suwaczek buzkia dla Wikuni z okazji 7 miesiecy
dzisiaj bez spotkania w kinie?
ja będę na przyjaźni dzisiaj...kurcze gdyby było ciepło to bym poszla na spacer a tak dupa.
Niko zrobił 14 kroczkow sam!!!! mały spacerowicz sie robi
monia ale fajny suwaczek buzkia dla Wikuni z okazji 7 miesiecy
dzisiaj bez spotkania w kinie?
ja będę na przyjaźni dzisiaj...kurcze gdyby było ciepło to bym poszla na spacer a tak dupa.
Niko zrobił 14 kroczkow sam!!!! mały spacerowicz sie robi
skrzat910
żyje dla nowego życia
Marciaa gratulacje dla Nikosia!
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Ojejku ale produkcja
Asiu dobrze że wpadłaś Zośka odleciała mi zaraz po pomidorowej:-)
Brzoskwinko a ja używam nurofenu innych nawet nie stosowałam, jak wrócisz od dziadków to się umówimy na kawkę;-)
Tygrynka dużo zdrowia dla Sebusia!!
Marcia gratulacje dla synka teraz to tylko kupuj zabezpieczenia na pierdoły ile się da...;-)
Laski a moja wczoraj odstawiła taki cyrk weszła sobie na kanapę w swoim pokoiku potem na stolik ze stolika na biurko a z burka spadła na zabawkę ( i dobrze bo troszkę zamortyzowało) ale nie ma sinika nic ... na szczęście!! no i teraz już definitywnie przenoszę biurko do piwnicy bo i tak nie używamy...
Co dziś pichcicie na obiad bo nie mam weny i chce spapugować
Asiu dobrze że wpadłaś Zośka odleciała mi zaraz po pomidorowej:-)
Brzoskwinko a ja używam nurofenu innych nawet nie stosowałam, jak wrócisz od dziadków to się umówimy na kawkę;-)
Tygrynka dużo zdrowia dla Sebusia!!
Marcia gratulacje dla synka teraz to tylko kupuj zabezpieczenia na pierdoły ile się da...;-)
Laski a moja wczoraj odstawiła taki cyrk weszła sobie na kanapę w swoim pokoiku potem na stolik ze stolika na biurko a z burka spadła na zabawkę ( i dobrze bo troszkę zamortyzowało) ale nie ma sinika nic ... na szczęście!! no i teraz już definitywnie przenoszę biurko do piwnicy bo i tak nie używamy...
Co dziś pichcicie na obiad bo nie mam weny i chce spapugować
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
a my zaraz obiadek Gabi marchewka z ziemniakami a ja zupke jarzynowa i Gabi lulu
oj ciotka mi tez dobrze zrobilo wyjscie z domu....
tygrynka zdrowka dla Sebusia
Marciaa gratulacje dla Nikosia
tez musze od fryzjera ale to dopiero jak pojade do siebie na Mazury... nie znalazlam jeszcze tutaj zadnego fryzjera do ktorego bym chiala pojsc a ze jestem srednio co dwa miechy w domu to i wpadam do kumpeli fryzjerki
oj ciotka mi tez dobrze zrobilo wyjscie z domu....
tygrynka zdrowka dla Sebusia
Marciaa gratulacje dla Nikosia
tez musze od fryzjera ale to dopiero jak pojade do siebie na Mazury... nie znalazlam jeszcze tutaj zadnego fryzjera do ktorego bym chiala pojsc a ze jestem srednio co dwa miechy w domu to i wpadam do kumpeli fryzjerki
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Pozoomeczka zdrówka dla małej!!! wspólczuje chore uszka to nic fajnego;(
co do sprawdzania uszu to bardzo prosta metoda. zatykasz dziecku jedno ucho palcem(tak jak zatykasz sobie żeby czegoś nie słyszeć) jeśli dziecko gwałtownie ruszy głową lub zrobi grymas, czasami nawet się rozpłacze to masz odpowiedz że coś jest nie tak. to samo oczywiscie z drugim uszkiem. jeśli nie ma żadnej reakcji przez dzieciaczka wszystko ok.
O super, dzięki za rade, prosty sposób a jednak nie wpadłabym na to by tak sprawdzać teraz skorzystam z tej metody,
Dzięki wielkie a masz moze nr tel do rejestracji? Dostałam z szpitala skierowanie na kontrole za 10 dni.Hej kochane :-)
Witam z pracy.
Poziomeczko namiary na lekarza Dr Joanna Zabel-Olejnik laryngolog przyjmuje w przychodnia na ul. Kasprzaka 16 musisz mieć skierowanie od rodzinnego :-) my idziemy do niej z Lulą w czwartek (ja z nią współpracuje i ona zajmuje się dziećmi)
Gratuluję ząbków małej :-)
... no ja wiedziałam, że to ktoś mi pewnie podłożył , tak specjalnie teraz mam pretekst żeby wpaść na tą kawę. a co do autka to tylko pretekst żebyś w końcu wpadła na tą kawę na którą umawiamy się od kiedy?? od ciąży?? :
Mam nadzieję, że z małym już lepiej? Ja na gorączkę dawałam na przemiennie nurofen( ibuprofen) - panadol( paracetamol) nawet co 4 godziny jak mała miala 39, 6 i nie schodziło poniżej 38 . Dużo picia ! I nie daj się zwieść, ze to trzydniówka lub ząbki może niech zobaczy te uszy bo ja jestem już wrażliwa na to .
Marciaa gratulacje dla Nikosia - mój leniuch tylko na kolankach lata.
Poziomka jeszcze raz dziękujemy (my od Zosi jesteśmy;p) sesja rewelacja życzymy dużo zdrówka twoejj malutkiej...oby szybko wyzdrowiała bo koniecznie musisz wpaść ze swoją pociechą do na na kawkę i tygrynka też to zrobimy sobie kindergarden a co.....
Zosiiiiii???? hm to tam była Zosia ;-):-) Zosia - Gabi, Gabi - Zosia, Sebuś - Tomuś, Tomuś - Sebuś i wszystko wiadomo ;-);-)Super, że Wam się podobało ...
Zosia to chyba lotnikiem zostanie, ale tak na serio dobrze, że nic się nie stało.
mamaGabi to dobrze, ze już dziś czujesz się lepiej a jeszcze kawa i plotki pewnie poprawią ci humorek... mąż be ...powiedz mu , ze jak się nie będzie zajmował małą zabierzesz mu album z tymi pięknymi fotami
ucałowana ... podoba mi się określenie e- ciociaPoziomeczka to my sie jakoś zgadamy pod koniec marca bo u nas wtedy kasiorki więcej. Ucałuj chorą córcie od e-cioteczki.
ja też sama dziś w domku , mąż miał być na ojcowskim w domu z nami ale stwierdzil, ze na własnej działalności musi coś robić ( co racja to racja ale po marudzić muszę ) i pojechał po klientach ale czemu aż do Konina - nie wiem pewnie miał nas dość już sobie rzeczywiście wyobrażam facetów na wychowawczym
Julia - bolący ząb - ułaaa , ketonal pomaga ale musisz wpaść do tego dentysty! A co zrobiłaś z włoskami ???
a dlaczego Ty persen bierzesz? Cos się stało ?jestem na persenie więc trochę pobudzona jestem i wyciszona, że aż mi się spać nie chce...
Brzoskwinka - a ty do tego dentysty też szoruj i to szybko zanim jakieś zapalenie pójdzie od zęba. Przegląd generalny musi być
skrzat910
żyje dla nowego życia
U nas na obiad dziś kaszanka. Męża naszło to niech mu będzie.
A ja sie wreszcie musze do kosmetyczki wybrać bo na ryjku tragedia. Zadzwonie do niej i sie umówie na przyszły tydzień.
A ja sie wreszcie musze do kosmetyczki wybrać bo na ryjku tragedia. Zadzwonie do niej i sie umówie na przyszły tydzień.
reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
Ilonka ja mam dość sporo różnych wyprysków przeróżnego rodzaju i musze chodzić od czasu do czasu do kosmetyczki na oczyszczanie i maseczki regenerująco-nawilżające. A te problemy to od leków. Do dermatologa jak poszłam to powiedziała że nie widzi potrzby ingerencji bo to efekt uboczny leków i tylko ich odstawienie ( co jest niemożliwe) znormalizowałoby skóre. Kiedyś to ja miałam ryjek jak porcelanowa laleczka a teraz to mam gorzej niż nastolatki.