reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ok 3bit zrobiony zobaczymy co mi wyjdzie, siedzi w lodowce o 19 bedziemy testowac bo przychodzi nasz znajomy:)
Ja na obiad machnelam tortille meksyknska:) maz wroci to tylko placki podgrzeje;) a sos juz gotowy:D
Basia na macie, zjadla obiadek, pobawila sie kubkiem niekapkiem, posiedziala na nocniku i nic nie zrobila;p ale co tam:)

tez musze tociasto zrobic po ostatnim niewypale oby to wyszło

ale napadało tyle razy co ja dziś wpadłam w poślizg to głowa mała...

byłam w szkole z pracą pare poprawek mam, muszę napisac streszczenie po ang potem praktyki załatwiłam i zabawa z małym. Jestem padnięta nocka cięzka mały co 5 minut się budził z krzykiem zęby cholerne... własnie usnał...

dostałam mega pakę z allegro czadowe ciuszki no moze jeden polar i spodenki niezbyt mi przypadły ale reszta cool

a ja sciemniam w necie;P
Basia zrobila znow kupke na nocniczek, ale kurcze taka luzna, zastanawiam sie czy to nie po kaszce mannej dodawanej do obiadku...;( chyba ze to po biszkoptach, zeby sie nie okazalo ze ma uczulenie na gluten ale nie dramatyzuje puki co:(
ja podjadam tortille bo ja odgrzewam, a w miedzyczasie z naroznika 3bita:p mniam, tyllko jeszcze 1 warstwa herbatnikow by mogla byc ciut mieksza, ale normalnie bomba kaloryczna;P

Ostatnia edycja:
Dotarłysmy do domu.Co za paskudna pogoda,dorgi biale,mnie glowa zaczyna bolec a mala marudzi;/ kolo 17 wybieramy sie do dziadkow to troche zajma sie mala a ja bede miala czas by wyskoczyc na jakies male zakupy,bo w lodowce pusto;/ A to ciasto to skomlikowane?!

i jak ciasto??? mam nadzieje ze bedzie smakowac i na dluzej zagosci u kazdej z was... jak sobie przypomne przepis na szarlotke z bita smietana to tez wam anpisze tez jest latwa do zrobienia:)
kurde....przez przypadek kopnelam w stolik i cos mi z palcem sie zrobilo:-( albo zlamany,albo zwichniety albo zbity tylko w kazdym badz razie napuchl i z sinial... jak m wrcoi to z Guziczkiem na pogotowie jade....niech zobacza bo cholernie boli:-(

szit co za pogoda zwariowac mozna:(

monika14... 3 bit nie jest skomplikowany:) na watku kulinarne szalenstwa poznanianek masz przepi bo wstawialm wiec podejrzyj:)

mala mi usnela teraz zobaczymy ile pospi,zjadla ladnie banana ze sloiczka i poszla lulu:)

a na obiad dzisiaj mam golabki:) mniammmmmm:-):-):-):-)

reklama
mamaGabi85 oj ja bym zjadla te golabki:) ale mi apetytu narobilas:) zaraz zobacze te przepisy:) oj mam nadzieje ze to nic powaznego z tym palcem,no ale pewnie niech lekarz zobaczy i oceni.Miejmy nedzieje ze wszystko bedzie dobrze:)

Do góry