reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

czesc babeczki

nie zagladałam wczoraj bo mnie tez wirus dopadl myslalam ze mi wczoraj żoladek wyskoczy tak mnie bolal i na wymioty mnie brało......................ale nafaszerowalam sie lekami i juz lepiej ale dzis w nocy moj mnie obudzil ze teraz on ma to samo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: co zas winstwo bleeeeeeeeeeeee ja zaraz myykam do pracy choc chetnie po trzech oststnio nieprzespanych nocach kulała bym sie pod kołderką:-D:-D:-D:-D

Acha Tesciowa wczoraj dotarla i od dzis zacznie sie piekło:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

pozdrawiam i mykam bo sie spoznie

reklama
mam pytanko jak wy się spotykacie to z dziećmi??? czy same? fajne takie spotkanie....

te wcześniejsze były z dzieciaczkami ...... :tak:

PINKA biedna ta Twoja teściowa będzie jak sprzedacie jej rotawirusa....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja niedziela/poniedziałek już miałam gości świątecznych, siostre z chłopakiem, dzisiaj pojada do drugiej siostry, a jutro do rodziców :tak: więc dzisiaij ogarne chatke po gościach i jutro też wyjazd na święta :tak: och jak mi sie nie chce ....... :no: chcielismy juz u siebie, ale nie da rady, no coż może Wielkanoc ????? :tak:

miłego :tak::-D;-)

Czesc dziewczyny dzieki wam bardzo ze tak martwicie sie o moja T heheheeh to fakt w prezencie od nas Wirusa dostanie ehehehe no ze mna juz ok ja wpadam tylko na chwilke złozyc wam zyczenia bo wlasnie gotuje sprzatam wszystko na raz i nie wiem czy do jutra was dam rade odwiedzic wiec juz teraz wam zycze........

Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt wspaniałych,
podarunków, dużych, małych,
a ja życzę, moi mili,:*
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy,
pisząc wiersz pięknych wydarzeń.
Może cicho bez hałasu
Nie zważając na bieg czasu,:)
może w gronie swoich bliskich
jedząc karpia z jednej miski,
może siedząc przy kominie,
tulić sercem swą rodzinę,
może lepiąc gdzieś bałwana,
jeśli śniegu wór napada,
sypiąc bliskim pyłek życzeń,
tego Wam dziś właśnie życzę…

Radości ,która dostrzega piękno małych rzeczy, nadziei ,która nie gaśnie gdy marzenia wydają się zbyt dalekie ,pokoju który koi, kiedy wszystko wyprowadza z równowagi oraz wiary, która daje oparcie, kiedy bezradność przeraża .prawdziwie radosnych świat bożego narodzenia oraz uśmiechu na każdy dzień nowego roku

życzą słowiczki

Jasnej gwiazdki na niebie,
Jasnych ludzi w krąg siebie,
Uśmiechu od ucha do ucha
i pogody ducha w nadchodzące święta

radosnych, rodzinnych świat Narodzenia Pana
oraz szampanskiej zabawy sylwestrowej

życzy Kasia :tak:

reklama
Nim gwiazdka zabłyśnie,
nim święta przeminą,
niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną.
Niech się Twoje życie
w szczęśliwości splata
dziś, jutro w Nowy Rok
i po wszystkie lata.

Wesołych Swiat a dla dzieci mnostwa prezentow:)
Ania z rodzinka

Do góry