reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
na-tuska ja też kupowałam więcej małej niż sobie i zawsze wsio było dobrze :-)

oglądam film na polsacie nawet fajny :-)

Hej dziewczyny
Piszę znaczy Lula śpi :-) bardzo grzecznie dzisiaj zasnęła w ogóle jest kochana :-) Co do zapalenia uszu to z drugiego też już leci :-( w czwartek laryngolog jutro pediatra jestem już zdołowana bo się nie zapowiada że na spotkanie w sobotę nie dotrę :-( no i jeśli znowu dostanie antybiotyk to pewnie w przyszłym tyg. znowu nie pójdzie do żłobka masakra :-(
No oki koniec smęcenia :p Tygrynko pozdrawiam znad szklaneczki coli hihi małą przyjemność trzeba sobie zafundować :-)
Co do sukienek mi się podoba ostatnia i jeśli ktoś ma standardowe wymiary i jest szczupły to może zamawiać z netu moja kumpela jest szczuplutka i proporcjonalna i kilka sukienek w necie kupiła pasowały ładnie i ceny są super :-)
Skrzat pytałaś jak je Lula a więc koło 8 je śniadanko ( kaszkę jakieś 180-200ml) koło 11 drugie śniadanko ( jakiś serek z owocem, kaszkę z musem owocowym, albo trochę banana czy jabłka, ) koło 14 obiad ( w domu słoik gerbera ten duży, w żłobku zupa i drugie danie) ok 17 deser ( biszkopt, jabłko,banan, danonek itp.) na kolację flaszka mleka z kleikiem ryżowym i to wsio :)

biedna Luleczka, wyprzytulaj ją jutro mocno od cioci! i kto z nią siedzi teraz?tzn wciagu dnia? zdrówka!
kokakole pijesz?? o jaaa niedobra Ty :p ja popełniłam wczoraj karygodność bo kupiłam w lidlu puchy pepsi - fuuuj jakie słodkie! ale dobre by się od coli odzwyczaić, chociąz z tym nałogiem nie walczę ;)

Nasza marudzi! Oj marudzi! Nie dogodzisz jej dzisiaj. Ale to pewnie przez to cholerne ząbkowanie. Ale tacie marudzi:-p. Ja sie zbieram i ide spać niedługo bo coś źle sie czuje po tych nerwach.

Rikapa kuruj sie!

reklama
Do góry