reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kuwra cycek znowu zapchany...naprawde sa chyba zuzyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biedronka a nie myślałaś już zakonczyć karmienia??? Po co się tak męczyć, no a Kinia już chyba duża? Co???:confused: :confused: :confused: :confused:

słowiczek czy to znaczy,że lada dzień się przeprowadzacie??????????? superowo gratuluję i zazdroszczę jak cholera
tak wyprowadzam się w końcu...a czego to nie ma zazdrościć, jak chcesz to możesz pomóc w pakowaniu;-) :-)
Biedronka napisała: juz sie doczekać nie moge lakski kiedy się spotkamy:) ponieważ jestem tu dość krótko,mam pytanie,czy już wcześniej spotykałyście się w takim większym gronie,czy tylko bardziej kameralnie?
nasze spotkania zawsze kończyły się planami:szok: :szok: :szok: A ja osobiście znam się z Katką!

a tak wogóle to wzięłam się za swoją kondycję na wiosnę - i chodzę na aerobik,narazie tylko byłam raz ale mam postanowienie,chodzić systematycznie raz w tygodniu,może się uda :happy: musi się udać:eek:
trzymam kciuki aby się udało... no Tobie kkatasiu1 również życzę powodzenia...ja mam zamiar zacząć biegać....

Witam :-)
Pozdrawiam i zmykam już... muszę iść do apteki, Wiktor chory :-(
Zdrówka dla dzieciaczków!!! No i zaglądaj do nas!!!!!

Ale mnie rano słoneczko poszczuło...a tu chmurzyska wiszą...
W marcu jak w garncu!!!!!

Pozdrawiam

reklama
kkatasia1-w chwili obecnej chodzę na Głogowską na salę do Sióstr Zmartwychwstanek(mąż załatwił mi karnet na miesiąc) ale może znajdę coś bliżej i jakoś inaczej płatne,bo czasem może się zdażyć,że nie będę mogła iść a zapłacone będzie i przepadnie,wolałabym chyba znaleźć coś z płatnością za zajęcia,w ostateczności będę jeździła na ławicę(tam w szkole podstawowej aerobik prowadzi moja koleżanka z poprzedniej pracy,ale się zobaczy)a może Ty masz lepszą ofertę ?

OK,to w sprawie wspólnego spotkania trzymam rękę na pulsie,i jak tylko pogoda pozwoli to organizujemy sobie "piknik na zielonej łące" o wszystkim poinformuję i mam nadzieję,że na to wypali,ja w każdym bądź razie bardzo na to liczę.
Zobacz załącznik 32472

Jarzębinka ja chodze tez na taki aero co za miesiac z gory trzeba płacić. Ja chodze na Kopernika a dokładnie na Junacką klub Feniks, mały kameralny klub , bardzo fajnie i nie czuje dyskonfortu bo nawet instruktorki nie są jak modelki chude-ale maja kondycje jak diabli.

kkatasia - to jeszcze może coś o odpłatności-tutaj jednorazowe wejście to koszt 10 zł,a karnet za 40 zł(chyba 6 wejść)a za 60 zł(chyba 8 wejść), więc jedynie wchodzi wersja wejscia za 10 zł,odpłatność jednorazowa,aerobik jest środa i piątek,a jak u Ciebie(ja mam karnet do 12 kwietnia,a potem będę się zastanawiała co dalej,)więc może zmienię na Twój klub i będziemy towarzysko razem chodziły? chyba,że masz już towarzystwo?

katasia pilnuj tego zęba !!! gdzie na tej jedynce ma ta plamkę?moja miała na styku 2 i 1 i próchnica ma lapisoweane dziwi mnie,ze nie lapisowala,bo to dziala tak,ze ciemnieje tam,gdzie próchnica...a ma tez moja plamke na 3 i to tylko plamka:)))
co do spotkania wolałabym np malte,bo dla mnie wszędzie jest daleko:)
a leyna zamierzam karmic do kona wakacji gdzies mniej więcej:) wiem,że to dlatego,ale teraz mi sie zapchał w dziwnym miejscu,bo pod cycem jakby i to tak,że nie mogła go zassać,zapchał się też standardowo po prawej i nad brodawką no wielki zapchacz i tyle!!!!!!!!!

Biedronka - Malta to też fajne miejsce,więc czemu nie, szczegóły będziemy dogrywać jak pogoda zacznie nas słoneczkiem rozpieszczać:confused: to życzę miłego weekendu i do usłyszenia w poniedziałek(na dzisiaj koniec pracy,a w chwili obecnej internet tylko w pracy):szok:

Pogoda nas nie rozpieszcza :no:

Więc niech chociaż tutaj zaświeci słonko!

moz-screenshot.jpg

właśnie przeczytałam mojego posta...jak ktokolwiek cokolwiek z niego skumał to gratuluję ja chyba jakaś nietomna bywam:)))
w ogóle nie zauważyłam słowiczkowego posta nie wiem jak to możliwe jak na pół strony jest:)

reklama
cze,
ja szybko i krotko tym razem,bo pozno juz,spac trzeba,a niestety nadal nie fajnie sie czuje:sick:.Mam nadzieje,ze uda sie to spotkanko w koncu zorganizowac.

Slowiczku - szkoda....:-(,ale predzej czy pozniej sie uda...:-)
jarzebinka - thx jeszcze raz :tak:

BIEDRONKA - biedulko,ale sie masz z tymi cyckami.Ja na razie mam konto czyste z Hania,wszystko oki.Z Zuzia 2 razy mialam problem.Oprocz tego o czym dziewczyny pisaly,mi pomagaly 2 rzeczy:robilam sobie takie cieple oklady"gabke zanuzalam w wodzie tak cieplej jaka potrafilam zniesc i przykladalam ja do piersi.Jak to rozgrzalam to lekko masowalam piersi,tak jakby recznie scigalam pokarm.2 rzecz,karmilam Z w ten sposob,ze ladlam ja na lozku,a sama sie nad nia pchylalam.Cycki zwisaly nad nia i wten sposob zcigala mi,ja jeszcze masowalam przy tym.Za 2 razem tez mialam przy samej brodawce.

A teraz mykam.
Pozdrawia Katka :ninja:

Do góry