reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ja całe opakowanie bio cla zużyłam i nie miałam żadnych wiks, jak Ty.. hehe a aqua slim to jest jakiś zbiór witamin czy coś i to wsypujesz do butelki mineralnej i taką butlę pijesz cały dzień.. chyba to wypróbuje..

reklama
Kozaczino zdrówka dla Luli...biedulka mała:(
Ja tam specyfików też nie lubię...najlepisze jest ŻP i niejedzenie słodyczy:p ale trzeba mieć siłę...ja kiedyś schudłam 11 kg:) wtedy się mój we mnie zakochał...i w ogóle wtedy to ich było na pęczki:p A teraz zostały fałdki i Zet:-)no i rozstępy:p
Ja zmykam, namówiłam zet na masaż, coś mnie kark boli ostatnio!
Jak z tym spotkaniem w sobotę 10 czy 13? potwierdziłyście tam jakąś godzinę, w sensie odpisując się z drugiej? bo ja ciągle na obie zapisana!

to mogłam Ci oddać.. (taa ponad dwa lata temu to było;)) a tak to mi T. do śmieci wyrzucił całe opakowanie :/
o to mój sobie też jakieś witaminy tak wsypuje jak idzie biegać...

a jakie fast foody jecie?

ja to nie jem slodyczy da sie zyc;-) ogolnie mniej zrec i nie jesc po 18 no max 19 ale dzis zgrzeszylam bo po basenie o 20 zjadlam kanapke z bialym serkiem
ale dzis poszalalam sniadanie kanapka potem pol jogurtu naturalnego rosol i kolacja kanapka

oczy mnie bola od tego szperania po necie. Kurcze a praca licencjacka lezy i kwiczy....wola mnie a ja udaje ze nie slysze ;-) jutro jadę do szkoly

w sobote jedziemy ogladac sale no chyba ze rodzinka pojedzie w gory to nie i za 2 tyg aczkolwiek wole w tym bo nie mgoe sie doczekaci spazmow dostaje ale juz nie zanudzam tematem wesel bo bede monotematyczna ;-))

kozaczino zdroweczka dla Luli.

My z nikim szalejemy 3xw tyg basen :D

ja z fastofoodow to czasami pizze ale rzadko
ja z tych co lubi na parze i jalowe :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry