reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
taaa wezme wszystkie poki co i zrobimy sobie sex weekend :-D

no widzisz, już macie plany na weekend:-p a że to dzień babci i dziadka to wyślij wnuki do nich, niech świętują razem, a Wy z B. poświętujecie sami:-p:-D

parówka z dziurką??

heheh ja to myślałam, że to parówkę w dziurkę się wkłada hehehehe :-D:-D

Tygrynka ten rozgrzewajacy jest dobry, ja przynajmniej jestem zadowolona,
chociaż w sex shopach oferują takie jadalne żele do masazu rozgrzewające..
to to dopiero rozpalają, a jakie smaczne bo jadalne :-D

nie mogę - parówka z dziurką w którą się wsadza parówkę:-D:-D:-D:-D
Brzoskwinka nie kuś bo ja jutro do babci miałam iść a nie do sex shopu:-D

jakby co to dobry sex shop jest na początku i na końcu półwiejskiej :-D

my co prawda jeszcze żyjemy miłością początkową i nie potrzebujemy jeszcze ulepszaczy, ale takie podstawowe wiadomości o dobrych sex shopach w Poznaniu to mam :D:D:D

ale się nam dzisiaj dziewczyny rozbrykały.. a myślałam że szybko spać pójdę :D

a Skrzat unika odpowiedzi czy to czasem nie TO spowodowało mdłości :p

na-tuska rocznice mamy 22 lutego, wiec jeszcze troche czasu.. pisalam ze nie wiem co za prezent mu tu dać,
a tu proszę.. sexmania się rozpętała :-D

reklama
parówka z bulka, ale to kobieta powinna byc bulka a facet parowka...w koncu parowke w bulkę:p
zaraz sie posikam tutaj...
Tygrynko aty, aty:p

Do góry