reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no takie kilometry to dla mnie żadna nowość :)
miałam iść na cytadelę, ale musiałam do avonu dzisiaj jechać, przynajmniej powąchałam sobie nowe zapaszki :)
upatrzyłam sobie parę ale to w przyszlosci, teraz wlasnie po 22zl sa far away, little black dress i incandessence 30ml:)
kiedys tez byla taka akcja to na 250zl zamowilam sobie perfumow.. na pol roku mialam zapasy :)
ale juz mi sie pokonczyly.. :/

Tygrynka spoko, mam tyle tych kuponów, że na pewno znajdzie się dla Ciebie :)

Ehh.. ja wgl to chyba będę musiała iść na fijozterapię na zabiegi na rwę kulszową, czy jak
to tam się pisze..po ciąży mam takie bóle ze czasami nawet chodzić nie moge :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrynka ja mam meble leksvik chyba tak to się pisze i niestety jestem średnio zadowolona ponieważ drewno jest bardzo słabe :-( a mamuta ma koleżanka i można w niego walić i nic się ponoć nie dzieje :-)

hej dziewczyny
Brzoskwinko fajnie tak chodzić ja uwielbiam takie spacery na których trzeba załatwiać sprawy:)
a jeśli mogę się spoytać to co się wyjaśniło z m?

Tygrynko ja akurat dziecięcych nie mam z ikea na razie mamy jakieś tam nasze stare mebelki (też ikea) a co planujesz użądzić pokoik synka?

U nas oki mała rozrabia jak zawsze, teraz po szczepieniu jest trochę markotna ale to normalne bo szczepiliśmy ją priorixem.... Zaraz będzie kompana

właśnie zasnęła, dostała dziś tylko lek na robaki , ona ogólnie dużo lata spada z co drugiej szafki jak to mały kot :-)

reklama
Do góry