reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
i ja sie witam ...

a pogoda dzisiaj faktycznie mało ciekawa, mam nadzieje,że sprawdza sie prognozy i jutro bedzie juz suuuuuuuuuper i spotkanko wypali ....... :tak::-D:tak:

a zbiórka może byc przy oczku albo przy tych duzych schodach ....... :tak:

a ja dzisiaj pisze z domku, bo rano byłam u stomatologa i robiłam zebola ze znieczuleniem wiec jestem na urlopie, ale juz przeszło, jeszcze tylko jeden zabek i wszystkie wyleczone ..... :tak:

miłego ....................... :-D:cool2:

Agata -podaje ci moj numer telefonu 886-681-780wiesz co ja jeszcze paczke od jednej osoby mam do odebrania wiec naprawdopodobniej w piatek mogła bys wpasc po jej odbiór...Gosia- ja wpadne po te paczke w piatek jak ci pasuje bo w czwartek rano ide z małą do lekarza bo juz mamy wyniki.........takze po 15-stej bym była tylko adres mi podaj na priv.....Kubala- mam juz wyniki nie jest za dobrze ale to opisze jak juz bedziemy w UK

gosia - ja juz nr zapisałam :tak:

jarzebinka - wskocz przy okazji na zamkniety :tak:
A jak Twoje zębole ;-)?

pinka - a kiedy wyjezdzacie? A Ciebie na spacerku nie bedzie?
A moze wcale nie jest tak zle :no: Trzymam kciuki! Grunt to nie panikowac ;-)

witam....

ja chyba nie dojade na Cytadelę, bo mi dziecko się rozkłada, poszedł dzisiaj dio przedszkola, ale nie wiem co będzie po południu, zobaczę jak go odbiore ok. 14.00, a kto wogole sie wybiera ........... jakby co dam znać Gosi sms'em co jak :-D

a zębole OK, jeszcze tylko jeden ząbek i zapominam o stomatologu na dłuższy czas .... :tak:

pozdrawiam :cool2:

W niedziele pracuje bo ja jestem niedzielny pracownik a w sobote synek ma imieninki, a zresztą chyba wpadam w depreche, :-:)-:)-(

reklama
W niedziele pracuje bo ja jestem niedzielny pracownik a w sobote synek ma imieninki, a zresztą chyba wpadam w depreche, :-:)-:)-(

nie wolno wpadać w deprechę, jak świeci na dworze śliczne słoneczko i jest ładny i słoneczny dzionek - spacerek, relaks i wszystko wróci do normy ...... :tak::-D:tak:

a co ja mam powiedzieć, potrzebuje do środy ok. 10 tyś .... i co z rękawa nie wyleci ..............

Ostatnia edycja:
Do góry