reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Lena wbijam gwoździki z plastiku, układam piramidki, wieże z klocków, podstawiam nocnik, dopasowuję nosorożca do nosorożca i udaję kota na zmianę :-p a oprócz tego brat przyszedł no i mi nie wypada tak non stop tu siedzieć ;)

Madziol jakie seriale oglądasz? Ja na L4 poszłam dopiero niecałe 1,5 mies. przed rozwiązaniem :-) Słyszałam historię że moja koleżanka z pracy zaczęła rodzić w pracy, tak jej dobrze tam było :-p

reklama
no ja tez pracowalam do konca 6 mies i myslalam ze te przez te 3 mies to dostane szalu w domu, ale koniec koncow znalazlam czas na dawno odkladane rzeczy, odwiedziny itp :). seriale to: the following, hart of dixie, how i met your mother, pretty little liars. i jesz mam pare zakopanych ktore odlozylam na kiedys bo zawsze cos bylo wazniejszego :) a teraz wlasnie skonczylam ogladac film Kpaitan Phipils. Genialny,polecam :-) korzystam poki Maly nie zajmuje jeszcze tyle czasu i uwagi, a na dworze zimno...brrr

U nas znow byl nocny sajgon mala sie obudzila krzyczala strasznie potem znow 2h nie spala ;(. Poza tym jest tak strasznie przywiazana do mnie ze nawet wyjsc z pokju wstawic wody na herbate nie moge-masakra.

Krklisz Manuszka za dnia też tak miewa, że za mną i za mną... zdążę wyjść do drugiego pokoju, kuchni czy kibelka i zaraz "mama, mama"... no ale. Taki urok spędzania z nią całej doby ;)

Lena a nie wysypało go teraz, może trzydniówka?

reklama
Do góry