reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

te co lubią plewić zapraszam do siebie na ogród...jakieś g...mi sie rozprzestrzenia i nie moge tego wytępić, skubane ma takie dlugie mocne korzenie.

Natuska rzucanie w T tortem nowym zwyczajem. :) dobrej imprezy:)
an82 fajnie ze wsio dobrze z bioderkami:)

reklama
An kiedyś coś słyszałam o tej dotacji, ale zabij nie mogę sobie przypomnieć.
Ty to masz dobrze, babcia na miejscu to skarb. Ja z powodu kasy muszę przezimować u rodziców, poza Poznaniem, wiosną wracam.

Natuska będzie dobrze, a z tortem to faktycznie nie przesadzaj.

Natuska taa tortem w nich...niech maja za swoje...

co do pielenia to ja ostatnio chcialam u tesciow wypielic taki ogrodeczek z kwiatami i dupa,weszlam,zaczelam i szybciej skonczylam niz zaczelam,kupa kamieni tam,smieci i roza zdziczala i straszniesie pokaleczylam o nia....

Gaba cos zle w nocy spala. ja tez neiwyspana przez @ bo sie przypaletalo.

mam dolka,jutro juz m jedzie do poznania....eh.... tez bym juz wrocila a druga wiadomosc to taka ze dzisiaj bedzie silniki mam nadzieje ze dobry i w tyg jzu auto bede miala:-)

Mi.Pi moze wscibska jestem ale to nei ejstescie razem z tatusiem Dobrej? ale macie dobry kontakt tak?

Fiona - jak się zajmiesz małym to ci caly ogródek przerobie ;)

Mi Pi - kocykiem okrylam poduszke dalam a rano jak sie obudzil to mowi jakiś polamany jestem :-)

Ale mnie rano wkurzyl ledwo sie obudzilam i juz bylo ze pewlno moich wlosów, że śmierdzi w łazience ( co mam na to poradzić), biore jakies tapsy na wlosy a w łazience zawsze śmierdzi jak gorąco na dworze. ehhh a potem to moja wina że ja na niego krzycze jak mnie wkurzy to sie nie chamuje i potem tak jest teraz jesteśmy po śniadaniu i tekst taki że trzeba posprzątać (ogólnie mówił) ale chodziło o to że ja mam posprzątać. O nie nienie zaraz ide go zagonić do roboty nie będe sama sprzątać. Ide robić zadyme :-)

A potem do biedronki, lidla i tesco na zakupy bo w poniedzialek wyjezdzamy na jeziorak ;) Ale ładnie dzisiaj

witam wszystkie mamy ja juz bylam na zakupach za rynkiem jezyckim i nie zgubilam sie moze dlatego ze prosta byla droga haha. Fajna pogode mamy ale wiaterek troche mocny jest z malym jak weszlam do domu to jak zaczal kichac to konca nie bylo.chetnie posiedziala bym w ogrodku i porobila ciekawego ale ogrodka brak niestety

heloł
ja żem rychliwa Natuska od ponad tygodnia. :))))))
Mamagabi biorę syropek *spam* dla ciezarnych i sebidin ssam i litry herby ale dzis juz lepiej

zrobiłam tartę, potem się pochwalę bo pierwszy raz robiłam ale pierdzielenia się z tym...a serce włozyłam bo teściu wpada niech mu gałki wyjdą he he he :) dzis składamy mebelki i sofke Nikulkowi :)

w ogole wzruszyłam się. Młody siedział na kanapie i mówię gdzie mama ma dzidzię...a on wstał podniosł mi kiecke dotknął raczka i się przytulał i tak kilka razy...:happy2:

Natuska a co za auto miała para młoda?

reklama
Do góry