reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ewa trzymam za słowo odnośnie spaceru, mam dwie super książki :p
Tygryś tak jak pisałam jestem codziennie koło 18.10 w pobliżu parku :-) a już 2 książki to działają jak magnes na mnie oczywiście prócz twojej osoby :-D
Dziewczyny, ja za dużo nie piszę i czytam tylko trochę, co tu piszecie, ale teraz się zainteresowałam bardzo tematem żłobka

Kozaczino, czy możesz napisać jak się nazywa ten złobek? to gdzieś na warszawskiej?

ja jestem na etapie szukania niani i myslenia, co zrobić z Polą
żłobek nazywa sie Raj Maluszka Żłobek Raj Maluszka Poznań :-)

Ja tak szybciutko zaglądam, w pracy mam za dużo do zrobienia żeby zajrzeć a w domku R. zgubił mi ładowarkę do netbooka i teraz jedziemy na jednym kompie którego on oczywiście okupuje :/

Skrzat oby Basi się szybko poprawiło :-) no i nie sprzątaj tak intensywnie :-) będziesz sprzątać po gościach hihi

no i bylismy w tym Rogowie...super bylo..Gabie sie podobala,ciagle piszczala jak widziala te stworzenia..moze troche nieswiadomie ale piszczala...caly park przeszla na nozkach za raczke:-) wariatka moja.

a ja pojezdzilam sobie na gokardach:) he ale super bylo,pierwszy raz jezdzilam:):-)

Marciaa to super masz ze ci kuzyni tacy duzi:) i odpoczywaj sobie:)

Skrzat
nie sprzataj tak...nie mecz sie...zdrowka dla Basienki:)

Koza a Tobie tez zycze odpoczynku:-)

Natuska a ty gdzie?
Tygrynka tez sie odezwij.
Karola i jak Julka?

ja jestem wściekła wściekła wściekła (kwestie finansowe) i mam takiego nerwa że aż mnie plecy rozbolały (to samo było wczoraj, nie wiedziałam że można mieć nerwobóle w krzyżu :/) grrrr

HEJKA

No ja w wirze pracującym:p Zet przywiózł piaskownicę i o dziwo piasek:) Można od ręki kupic w Leroy:) Zaraz idę jeszcze na dole, bo nie wszystko skonczyłam. Generlanie muszę chyba przyjąć zasadę, że jedna półka dziennie, jak moja mama...no i mam za mało szaf, a za dużo syfu na wierzchu:(
Basia śpi, ale kaszle biedaczka, dałam jej czopka co by lepiej spała niż wczoraj...zęba nie widać ale czuć tarkę:D Pleśniawki zeszły po tej zawiesinie, nie wiecie ile mam jeszcze profilaktycznie tym smarować by jej nie wróciły, bo to że ich nie widać to nie znaczy że się nie kryją:p?

Tygrys co sie dzieje?jakie problemy??? nie denerwuj sie, bo jeszcze bardziej bedzie cie bolec...
Skrzat nie swiruj kochana,tyle sprzatania na raz??masz ty sily kochana...

hej
niestety nie moglam byc na pogrzebie ale caly dzien bylam myslami tam z wami, nawet tesciowa sie bala ze bardzo sie denerwuje tym wszystkim.
dzisiaj bylam w trasie wrocilam wieczorem szybko ogarnac domek i zaraz spac bo jutro do pracy do KC na rano...
ale mi brakowalo wieczorkiem zeby z wami popisac...

Jula juz lepiej dzis znowu bylam u lekarza bo kaszle nieziemsko ale gardlo czyste oskrzela czyste wiec niewiadomo od czego to.

Moj B ma dzis urodziny, fajnie choc nie wyprawialismy nic bo obydwoje wrocilismy z pracy o 20 ... dostal prezent ucieszyl sie bardzo a potem... sie poklocilismy!!! nie ma co pisac o czym ale wkurza mnie to
poszedl spac obrazony i zarzucil mi ze spieprzylam mu urodziny ;( przykro mi to slyszec...

Uciekam zaraz spac bo jutro bede klientow straszyc...

ach tam, zapominalstwo mojego męża kosztowało nas pół wypłaty (karta kredytowa nie spłacona na czas), wściekłam się jak jasna cholera ;////
ale już mi lepiej ;) zaskoczona jestem tylko tymi moimi plecami, taki sam ból odczuwałam po pogrzebie, czy to możliwe że z nerwów bolą plecy?? hehe widać nie mam serca dlatego poszło w plecy :p
ale są i plusy - dokończone w kuchni to co czekało od pół roku (!!), chałupka wysprzątana aż błyszczy, sałatki zrobione, kolacja zrobiona i podana = a najlepsze że ja palcem nie kiwnęłam, chyba że prosząc o coś do picia :p w sumie gdyby nie kasa to mogłabym tak częściej ;)))

Monia zaglądasz tu jeszcze??
Ewa napisz mi na pw jakie książki masz bo potrzebne dalej ;)

edit: skleroza nie boli..
Asia goście pojechali??
Skrzat wrzuć na luz ;)
Natalia gratki dla Emilki, nieźle jej to wychodzi!!

reklama
he he wszystkie każą się wyluzowac a ja dopiero skończyłam sprzątać;P oczywiście z małymi przerwami:) Mam wyprasowane wszytsko co do jednej rzeczy i jakoś tak fajnie jak domek błyszczy:D Od razu lżej na duszy! Jutro szykowanie a od rana zakupy, bo puki co lodówka świeci pustkami;>
Na-tuska nie powiem kto całymi dniami charuje na działce, więc moje porządki to wiesz:laugh2:
Tygrynka współczuję, karty..dlatego właśnie nie jestem ich szczęśliwą posiadaczką:p
Monia właśnie co z Tobą? i AgatkaT???
Dobrej nocki!

Do góry