reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dziewczyny, ja za dużo nie piszę i czytam tylko trochę, co tu piszecie, ale teraz się zainteresowałam bardzo tematem żłobka

Kozaczino, czy możesz napisać jak się nazywa ten złobek? to gdzieś na warszawskiej?

ja jestem na etapie szukania niani i myslenia, co zrobić z Polą

reklama
ja mam ptaszka dopiero od dzisiaj :D
no proszę i rozwiązała się zagadka tajemniczej Renaty W. :)) Drakenowa - zdrówka dla synka!!

Hej
Natuska ja pisalam na ringu ze dam osobiscie na pogrzebie ale niestety nie bedzie mnie bo Jula sie rozlozyla a samej jej nie bede zostawic takiej biednej...
takze poprosze na pw nr konta i wysle ci niestety przyjda z opoznieniem ale napewno nie bedziesz stratna...

Jak pisalam juz Julek caaly czas z goraczka, a wysypka juz mniej podejrzewam ze winowajcami sa winogrona ktore jadla wczoraj ze skóra...
a goraczka mysle ze od zebow bo trzy dwojki a nie dwie jak myslalam wyszly na raz.
takze nalozyly sie dwie sprawy i jest efekt- marud przez caly dzien noszenie ewentualnie wozenie w wozku

zreszta nowym i bardzo fajnym od marta1210 :) dziekuje bardzo i milo bylo poznac...
wozeczka spoko i jednak sie sklada ;p jakos poombinowalam, WD40 pomogl ;D

wogole to smutno mi jakos dzis bo mam imieniny dzis a moj B chyba zapomnial ;( co prawda nie wrocil jeszcze z pracy ale rano nic pozniej gadalismy pare razy przez tel tez nic wiec zapomnial ;( jakos tak nie mrawo mi

on ma za dwa dni urodziny i prezent juz czeka schowany na niego od tyg...

dosyc marudzenia

edit,
Marta ja bys znalazla jakis zlobek w sensownych cenach w naszych okolicach to daj znac :)

oj Karolka nie wiedziałam - to wszystkiego najlepszego babo kochana!! kiedy pijemy?? ;) pokaż wózek, bo nie pamietam jaki to był! zdówka dla Juleczki!

Ania23 czytasz nas?? czy na porodówce jesteś/? daj znać co u Ciebie!

mamaGabi jako podwójna mamusia moge Ci napisac ze ja kocham tak samo,a z moim doświadczeniem latania po szpitalach kocham tak samo mimo iż jeden bardziej chory od drugiego, nie ma zmiłuj, jak jeden to drugi - do tego stopnia ze ostatnio był problem z Damiankiem bo jechał z M do lekarza i Natuś też chciał, więc od teraz jeżdżą razem :-D nie ma zmiłuj jak jeden to drugi :-D

życze zdrówka chorym dzieicaczkom :tak:

a mi jakoś dzisiaj ptaszki niewgłowie :-(
ale natuska pojutrze się upomne o swojego bo jutro dzień ciszy

reklama
Karola najlepszego w dniu imienin :tak:

Tygrynka nie chce tu truć, ide pod prysznic, poprostu znowu poryczałam troche, smutno mi i tyle, wspomnienia wracają i takie tam:-( tęskno :-(

Do góry