reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
nie tej w apulkach nie stosowalam,tylko w spray...
Skrzat9 mozliwe ze to na tle alergicznym,bo gardlo czyste,pluca i oskrzela tez, tylko ma taki katar jakby gesty i nie wylatuje tylko siedzi w nosku i zbiera sie przy dziurkach w takie gilki... lekarka pow ze niby to juz koncowka tej infekcji i dlateog tak... no zoabaczymy.

a ja na obiad mam zupe...

a co z Poziomka???

no własnie a nam te w sprayu niepomagają tymbardziej na alergiczny katar, ja im zakraplam tą w ampułce i odpukac mam spokój:tak: a jak się nasila to wtedy daje rano i wieczorem i jest git:tak:

moi tez na zyrtecu:tak:

skrzat910 no takie ciacho to bym zjadła:tak:

Melduje się:)
Dziewczyny było super, jak zawsze:) Dziękuję za miłe towarzystwo i super dzionek!
Nam bus przypasował, potem tramwaj więc byłam chwilkę po 17 w domku:) Basia zasnęła w tramwaju:p A teraz już grandzi:p Ja uciekam, pewnie zajrzę wieczorkiem:)

Dziekuje bardzo kochane za miły dzien!!! Przede wszystkim za to że większościa się zajęlyscie jesli chodzi o prowiant :) Jestescie kochane. Ja w obecnej sytuacji nie bylabym w stanie zrobic imprezki, ale dzieki wam sie udala!!!
A Julka dziekuje za prezent ;p

Mala się z ciotką wyspała na hamaku a teraz rozwala paluszki i wdeptuje w dywan. widac za duzo w dupce ma!
do wieczora

Karola to my dziękujemy:) A z prowiantem wiadomka:D Zawsze łatwiej jak każdy coś przyniesie niż jednej osobie tyle kupić:D Taka forma imprez jak najbardziej mile widziana:D
ps. a ja rozmawiałam z moim, na początku lipca rezerwujcie czas na roczek Basi:D:-)

a Basia teraz grnadzi jak szalona, widzę że ona na obcym terenie jest zupełnie inna niż w domu, muszę z nią jak najwięcej chodzić do dzieci:p Teraz grandzi, a na imprezie aniołka zgrywała;P

reklama
Do góry