reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

A ja sobie wczoraj w nagrode za zdany egzamin wypilam buteleczke coli:D a moj brzuch potem mial czkawke i az wyrzuty sumienia mialam!
W ogole to czuje sie coraz gorzej... Brzuch mi twardnieje jak tylko sie z domu rusze, chodze pomalu jak zółw i buty musze juz ubierac na siedzaco :baffled: Czuje sie taka niezaradna.

Tygrynka kamieniem w moje okna? Ani sie waz!:p Ale dorzucilabys bo my nisko mieszkamy:D moje okno balkonowe to pewnie to najbrudniejsze, bo tego jednego na swieta nie mylam bo juz nie mialam sily :-p

reklama
o kurde, jakbym wiedziała, że czekacie to wcześniej bym zrobiła:szok: gdzie tam - NIC Z TEGO:-D ale wiecie co... trochę smutno mi się zrobiło:szok: bo jakby już było to już by było:-D
Ania oszczędzaj się!
MamaGabi w Kórniku jest przepięknie, musisz nadrobić!

Tygrynka, to ze test wyszedl negatywny zawsze mozna zmienic:-)
Oszczedzam sie, ale jakos nie jestem do tego przyzwyczajona i dziwnie sie z tym czuje;-)

Tygrynka to pijemy z radości czy z nieszczęścia? A kiedy wlecisz na kawe?

Aniaa oszczędzaj sie! Brzuszek dostał czkawki nie od coli :-D dzidzia sobie ćwiczy czkawką. Gdzieś kiedyś czytałam o czkawkach dzieciaczków w brzuszku i pisali że to jakaś forma ćwiczeń organizmu.

Powaznie?? Moj brzuch czesto ma czkawke, znaczy tak srednio co drugi dzien przynajmniej, ale myslalam caly czas ze to przeze mnie:p a jak wypije cos gazowanego to juz moge byc pewna ze bedzie czkawka;)

Ania a mój brzuszek nie miał czkawki i też się tym martwiłam :D jeszcze 2 mies, wytrzymasz, a lepiej nie przesadzać z aktywnością ok??? ja prawie pół ciąży leżałam więc wiem co to za "ból"... i mi cola pomgała na zgagę :D co do ćwiczeń w spółdzielni - o ile dobrze pamiętam we wtorki ok 11 (bo 12 były dla mam z maluszkami), tylko nie wiem czy w związku z remontem coś się nie zmieniło.. 25zł za godzinę, fajna atmosfera :)
Skrzat może 11 maja?? :D

Aniaa Czkawka płodu - Ciążowy.pl Poza tym nie pij tylko toniku bo tam w składzie jest coś co może ale nie musi zaszkodzić tobie w ciąży. Nie pamiętam już co. A wszystko inne oprócz alkoholu można pić oczywiście w rozsądnych ilościach.

Tygrynka planów na 11 maja nie mam:-D. A co taki oddalony termin?

bo wtedy na bank wiem że mogę mieć autko, ale jakby wcześniej coś wyszlo to się odezwę ok??
zmykam, znowu kupa planów do zrobienia dzisiaj :/
miłęgo dnia!!!

reklama
Ja tam w maju mam mało planów. Wstępnie jestem niedostępna 5 i 27 maja. Najbardziej to 27 bo tego dnia to mamy aż 3 święta - rocznica poznania sie z Mężem, jego urodziny i urodziny jeg siostrzenicy.

Do góry