reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dziewczyny gratuluje zębolkow:) super i zazdrosszcze bo moja nadal nic...ha ha ha

Pinka jaki duzy ten twoj chlopaczek:) fajnie ze ci tak rosnie....

a my tak,polozylam Gabi na drzemke o 17 i tylko po lgodz mialysmy pospac a ja sie budze okolo 19:wściekła/y: i buba teraz mloda pelna energi bawi sie zabawkami na podlodze, gada i oglada Nodego i pewnie pojdzie spac okolo 22 dopiero:szok::crazy: eh... no trudno4

a wczoraj ogladalismy Wybuchowa Pare, Tygrys, Skrzat wy tez to ostatnio ogladalyscie... mi sie bardzo podobal film:-) dzisiaj mielismy tez cos obejrzec .... no ale wiadomo dziecie....

Moi urzędują na podłodze a ja zasypiam. Nie dość że nie ma nic dziś ciekawego w tv to jeszcze mecz leci więc ja sie chyba wcześniej spać zawine skoro Mąż będzie oglądał do późna.
Musze sobie coś na weekend wypożyczyć bo pewnie całe tv będzie zawalone katastrofą smoleńską. Macie pomysły na jakieś filmy fajne?

ja też się dołączam do zęboli ostatnia dolna lewa trojeczka :) wiec mamy 8 ząbków...nie wiem jak wyglada sprawa z 4 bo nie da sobie zajrzec....
bylismy na Przyjazni, na spacerku troche wiało ale co tam...Niko popływał ja się zdrzemnełam na leżaczku:)

Dziewczyny gratuluje zębolkow:) super i zazdrosszcze bo moja nadal nic...ha ha ha

Pinka jaki duzy ten twoj chlopaczek:) fajnie ze ci tak rosnie....

a my tak,polozylam Gabi na drzemke o 17 i tylko po lgodz mialysmy pospac a ja sie budze okolo 19:wściekła/y: i buba teraz mloda pelna energi bawi sie zabawkami na podlodze, gada i oglada Nodego i pewnie pojdzie spac okolo 22 dopiero:szok::crazy: eh... no trudno4

a wczoraj ogladalismy Wybuchowa Pare, Tygrys, Skrzat wy tez to ostatnio ogladalyscie... mi sie bardzo podobal film:-) dzisiaj mielismy tez cos obejrzec .... no ale wiadomo dziecie....

dobrze ze tylko do 22:00ie bedzie ci spała pomysl sobie jak by tak do 1:00 wariowała eeeh

Ilonka- to myślami mnie sprowadziłas;-)) moze uda mi sie latem wpasc do polszy to polecam sie na spotkanko;-)))
Skrzat- a you can dance nie oglądasz dzis???? a co do filmów to ja jestem w tyyyyyyyyyle;-(

mlody najedzony wykąpany chrapie ale cos mu nie pasi i co chwilę sie straszy i kręci;-/ a młoda kanapki wcina czekam na męzola co pod prysznic pójde i w koncu kłaki musze zafarbowac

reklama
Do góry