reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej hej mój brat zrobił nam prima aprilis i przyjechał wczoraj do nas, on jest z Białobrzeg to koło Radomia otworzył sobie drzwi i jakby nic poszedł do swojego pokoju :) a my wryci :) uwielbiam go taki szaleniec !!! tylko szkoda, że sam . Popiliśmy wczoraj a dzisiaj mnie suszy :) umówiona jestem do fryzjera bo czuje , że muszę coś z sobą zrobić :)

Dzień dobry.

milego_dnia_stronka-agusi_5.jpg

o to mi się przyda, poproszę taką kawusię :) a nowy nabytek - drzewko super!!! podobają mi się te drzewka !

bylismy u rodziców i jutro jedziemy na nocke :p ale sie ciesze a w niedziele prababcia z chłopakiem przyjezdza do nas na działkę :) dawno nie widziałam :) taka zakochana ze o najlepszej wnuczce zapomniała :-D i prawnukach :p
:p

że babcia zakochana i ma nowego chłopaka? hehe fajnie, mi się podoba taki obrazek jak babcia z dziadkiem idą za rączkę - romantycznie ... my za kilka lat :p ale pogoda na działkę coś nie dopisała na weekend !

Ja poszlam na pogaduchy do tesciowej na góre i sie tam zasiedzialam jakies 1,5 h :) haha

fajną tą teściową musisz mieć :) przykro mi z powodu auta ale dobrze, że pracownikowi nic się nie stało.

***** był właściciel i za 3 niezapłacone czynsze i tak mamy eksmisje i wymienia nam zamki bo ponoć ma prawo. Ciekawe gdzie ja pójde za 2 miesiące. MOPR Nam niepomoże bo nie mamy umowy podpisanej :smt010 a i nie mamy z czego zapłacić 1000,00 :smt010

o kurcze!! a jakaś rodzina - macie gdzie się przenieść puki czegoś nie znajdziecie?

Ilonka - mały artysta Ci rośnie - aż się boję jak moja zacznie mi tak malować.

dzien dobry...

ja juz po zakupkach,byla szybka akcja bo maz mi sie rozchorowal a wiecie jak to jest... facet byle katar ma a mowi ze umiera....eh... no coz... wiec tylko skoczylam do carfura,biedronki i akpola i do domu.... niunia juz lepiej troche ale nadal od czaus do czasu jej cos z noska wycieknie a tak to nadal to gardelko zawalone,musza ja oklepywac...ale cholera jak mam to orbic jak ja tylko klade to tak sie rzuca jakbym jej niewiadomo co chciala zrobic....

Julia co za **** z tego wlasciciela,k**** mac ze tacy ludzie laza po tym swiecie. ja mysle ze powinnas jednak te media powiadomic o tym co sie dzieje a wtedy napewno cos sie ruszy w sprawie mieszkania.

Marciaa fajnie ze zrobilas sobie mini spa, eh.. tez mi brakuje zajecia sie tylko soba...

Poziomka super brat wam zrobil niespodzianke, a na kaca najlepsza jest.... praca.... ha ha ha zartuje:)

Natuśka
jak babcia ma chlopaka? nowego pana? super:) a pogoda miala byc dzialkowa i buba:( moze sie jeszcze poprawi...

Amandae milego plotkowania.

no i rzeczywisice ciekawe co u An? moze naprawde juz urodzila:)

dzien dobry...

ja juz po zakupkach,byla szybka akcja bo maz mi sie rozchorowal a wiecie jak to jest... facet byle katar ma a mowi ze umiera....eh... no coz... wiec tylko skoczylam do carfura,biedronki i akpola i do domu.... niunia juz lepiej troche ale nadal od czaus do czasu jej cos z noska wycieknie a tak to nadal to gardelko zawalone,musza ja oklepywac...ale cholera jak mam to orbic jak ja tylko klade to tak sie rzuca jakbym jej niewiadomo co chciala zrobic....

Poziomka super brat wam zrobil niespodzianke, a na kaca najlepsza jest.... praca.... ha ha ha zartuje:)

błagam cię ...mam jeszcze @ i praca no łej :p ... co do Gabi nie wiem jak mogę ci pomóc - doradzić ... kurcze niech już przejdzie paskudztwo ... lecę do fryzjera, buziaki !!!

Natuska ja dopiero doczytałam że babunia sie zakochała. A to super wieści! Nic tak nie odmładza jak porządna dawka serotonin i endorfin.

MamaGabi
dwie osoby chore w domku to koszmar. Trzymaj sie kochana!

Poziomeczka
fajne poczucie humorku ma twój braciszek hehehe. Pokaż co tam ci fryzjerka zrobiła.

no i suma sumarum pokłóciłam się z M:-( ale tak powaznie bo powiało rozwodem:-( wyc mi się chce a o rozwód w naszym przypadku nietrudno.

Julia nie będzie rozwodu. Teraz sie na siebie złościcie i sytuacja jest paskudna więc i kryzys w małżeństwie sie robi. Zobaczysz jeszcze wszystko sie ułoży! Tacy fajni i dobrzy ludzie jak ty wreszcie wychodzą na prostą.

Natuska
mi też sie marzy taka starość. Żebyśmy sie tak kochali i wygłupiali jak teraz. Fajno że twoja babcia taka szczęśliwa!
Podrzuć coś z grilla bo mi smaka narobiłaś.

reklama
jejuuu 3mcie mnie 2 h wariacji na ogrodzie plus spacer.Biegalam po ogrodzie z taczka a w niej Nikos potem wstawie fotke tylko mam na komórce a nie wiem jak wrzucic ja na FB wie ktoras???

poziomka pokaz potem fryza, ja ide we wtorek tak bym sciela...ale wiem ze nie moge bo na slub zapuszczam ale mnie korci jak Kukulska sciac...

Do góry