skrzat910
żyje dla nowego życia
Marciaa a czy ja bym mogła sie uśmiechnąć to dzidziusia? Też potrzebuje jednej bramki do kuchni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry.
![]()
bylismy u rodziców i jutro jedziemy na nockeale sie ciesze a w niedziele prababcia z chłopakiem przyjezdza do nas na działkę
dawno nie widziałam
taka zakochana ze o najlepszej wnuczce zapomniała
i prawnukach
![]()
Ja poszlam na pogaduchy do tesciowej na góre i sie tam zasiedzialam jakies 1,5 hhaha
***** był właściciel i za 3 niezapłacone czynsze i tak mamy eksmisje i wymienia nam zamki bo ponoć ma prawo. Ciekawe gdzie ja pójde za 2 miesiące. MOPR Nam niepomoże bo nie mamy umowy podpisanej :smt010 a i nie mamy z czego zapłacić 1000,00 :smt010
dzien dobry...
ja juz po zakupkach,byla szybka akcja bo maz mi sie rozchorowal a wiecie jak to jest... facet byle katar ma a mowi ze umiera....eh... no coz... wiec tylko skoczylam do carfura,biedronki i akpola i do domu.... niunia juz lepiej troche ale nadal od czaus do czasu jej cos z noska wycieknie a tak to nadal to gardelko zawalone,musza ja oklepywac...ale cholera jak mam to orbic jak ja tylko klade to tak sie rzuca jakbym jej niewiadomo co chciala zrobic....
Poziomka super brat wam zrobil niespodzianke, a na kaca najlepsza jest.... praca.... ha ha ha zartuje